понеділок, 15 червня 2020 02:29

Відпочинок на дачі: як облаштувати зону барбекю в саду
11

Фото: idei-dekoru.com

Піджарена скоринка і соковита начинка, неповторний аромат і особливий смак – все це змушує знову і знову згадувати про готуванні на вогні.

На грилі можна готувати практично все, що завгодно: м'ясо, рибу, птицю, фрукти, сир, овочі, гриби, горіхи, бутерброди, бургери, піцу, салати, кукурудзу.

Барбекю і мангал — це не зовсім одне й те саме. Якщо мангал — це пристрій для приготування шашлику, то барбекюшніца — це більш складна конструкція, ціла піч. А барбекю (barbecue, bbq) — це спосіб приготування їжі.

Барбекю — це модно. Каміном в приватному будинку зараз вже нікого не здивуєш. А ось добротна піч на ділянці — це викликає повагу і навіть заздрість. Так що, якщо для вас важливо справити враження на гостей, то така піч, особливо стильна і з красивих матеріалів, просто необхідна.

Нарешті, кожен поважаючий себе господар намагається облаштувати життєвий простір для своєї родини і друзів. І важко уявити кращий спосіб, ніж зробити барбекю своїми руками для затишного, розслабляючого і, головне "смачного" відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затишний двір: показали 15 ідей використання старої цегли

Є два основні варіанти, як обладнати зону барбекю. Можна купити готову переносну барбекюшніцу або збудувати готову. Така обійдеться дорожче. Крім матеріалів, доведеться оплатити працю будівельників. Хоча, можна і скоротити витрати, якщо побудувати барбекю-піч своїми руками.

Пам'ятайте, що при наявності досвіду і фантазії, спорудити барбекю на дачі можна з різних доступних матеріалів.

Альтанка в саду прикрасить будь-який відпочинок. Там можна усамітнитися або повеселитися з друзями. Найкраще вибрати дерево за його магічну атмосферу. З нього можна зробити альтанку будь-якої форми без особливих навичок.

Щоб захиститися від дощу або палючого сонця, варто облаштувати зверху накриття.

Зараз ви читаєте новину «Відпочинок на дачі: як облаштувати зону барбекю в саду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути