четвер, 05 березня 2020 02:28

Вічні тренди: показали меблі, які ніколи не вийдуть з моди
10

Фото: rehouz.info

Є предмети інтер'єру на сезон. А є трендові, які залишаються затребуваними десятки років.

За лічені роки предмети меблів змінилися не тільки зовні. Вони стали менш громіздкими, більш функціональними. А багато хто з них - настільки популярними, що перейшли в розряд "вічних", культових.

Наприклад у стелажі Шарлотти Перріан поєднані стрункість, і асиметрія, і строгість, і барвистість. Це - душа "розумного" інтер'єру, неодмінний атрибут житла, де мешкають інтелектуали.

А лава Нельсона з'явилася в 1946 році і стала легендою дизайну. Розробник лави - один зі "стовпів" американського модернізму, архітектор і журналіст Джордж Нельсон. Лавка абсолютно проста, рівна, пряма. Однак зрозумілий дизайн, лаконічність, еталонна геометрія і справжність сировини забезпечили їй культурне безсмертя.

Це бездоганний елемент для оформлення громадських і житлових інтер'єрів, орієнтованих на високу функціональність і прагматизм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильна кухня: показали незвичайне втілення стилю лофт

Хочеться викинути, а шкода. У багатьох удома напевне знайдеться предмет, до якого можна застосувати цю фразу. І позбуватися його не обов'язково, адже будь-який старий мотлох можна перетворити на корисну для дому стильну річ. Усе, що треба — трохи креативності.

Зараз ви читаєте новину «Вічні тренди: показали меблі, які ніколи не вийдуть з моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути