пʼятниця, 29 березня 2019 16:14

У джунглях з місцевих матеріалів збудували шикарне житло з терасою й басейном
14

Дизайн будиночків віддзеркалює місцевий колорит.
Фото: inhabitat.com
Дизайн будиночків віддзеркалює місцевий колорит.
Дизайн будиночків віддзеркалює місцевий колорит.
Дизайн будиночків віддзеркалює місцевий колорит.
Дизайн будиночків віддзеркалює місцевий колорит.

Мексиканська архітектурна компанія Jaquestudio завершила свій новий проект. Це готельний комплекс Jungle Keva на східному узбережжі Юкатану в Мексиці. Розташували його в тропічних лісах поруч із Тулумом — стародавнім містом цивілізації майя.

Включає в себе Jungle Keva 5 будиночків площею від 46 до 55 квадратних метрів. У кожному є крита ванна кімната на відкритому повітрі й приватна тераса з гамаком, яка відкриває вид на джунглі. Пише inhabitat.

Для будівництва готельного комплексу використовували природні матеріали місцевого походження. Завдяки цьому будівлі ідеально вписалися в навколишню місцевість й можуть вважатися екологічно "дружелюбними". Стіни їхні облицювали будівельною сумішшю, приготованою за традиціями народу майя. Головним компонентом її є деревна смола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суцільне дерево й сонячні панелі: спорудили оригінальний будиночок для відпочинку

"Ми мали на меті використати матеріали, які гідно вистояли в боротьбі з часом. Це дозволило будинкам набути індивідуального характеру, сповнитися місцевим колоритом. Розміщені вони в хаотичному порядку, поміж деревами й кам'яними доріжками. Завдяки цьому виникає відчуття, ніби ці будівлі є частиною справжнього поселення майя, захованого в джунглях", — зазначили в Jaquestudio.

Раніше показали стриманий будинок із незвичайним екстер'єром і садом на даху. Знаходиться він в околицях прибережного міста Квінсленд в Австралії. Представляє собою триповерхове житло з терасою на даху, звідки відкривається розкішний вид на Тихий океан.

Зараз ви читаєте новину «У джунглях з місцевих матеріалів збудували шикарне житло з терасою й басейном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути