субота, 20 лютого 2021 02:28

Тренд 2021 року: 5 умов стильної ванної кімнати
8

Фото: noviydom.com.ua

Ванна кімната є обов'язковим компонентом будь-якого житлового будинку. Невеликий метраж кімнати не дає повністю розгулятися дизайнерської фантазії.

Набагато приємніше облаштувати приміщення таким чином, щоб воно могло нагадувати затишний і атмосферне спа-салон. Тоді ви зможете розслабитися і насолодитися пінним ванній або контрастним душем.

Ванна кімната - в першу чергу практичне місце, планування якого продумана до дрібниць. Вся сантехніка і меблі не повинні перешкоджати пересуванню по кімнаті.

Найбільш популярними варіантами є такі забарвлення дизайну ванної. Біла - класичний варіант, здатний візуально розширити простір і додати в нього трохи світла.

Чорна - благородний колір, який актуальний для великих просторів. Жовтий і помаранчевий покращує настрій і дозволяє заряджати енергією на весь день.

Коричневий відрізняється великою різноманітністю відтінків. Це може бути шоколадний, венге, цегляний, теракотовий і інші кольори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали дизайн інтер'єру, який завжди в моді

Найбільш популярними варіантами оформлення є керамічна плитка. Найбільш популярний варіант, який відрізняється широким асортиментом відтінків і форм. Стійка до вологи, перепадів температури і механічних пошкоджень. При правильній установці здатна прослужити понад 30 років.

Натуральний камінь - найбільш поширеними варіантами є граніт або мармур.Це задоволення не з дешевих, що пояснюється цілим рядом його переваг: довговічність, стійкість до хімічних і механічних пошкоджень, міцність та водостійкість.

Сучасні способи обробки дозволяють використовувати деревину в обробці стін навіть в приміщеннях з підвищеною вологістю. Як правило, для цього застосовують спеціальні просочення і захисні лаки. Важливим буде вибір правильної породи деревини. Для ванної кімнати відмінно підходять бук, кедр, модрина, дуб, тик.

Сучасний інтер'єр часто оформлюють у стилі мінімалізму. Щоб трохи оживити і додати шику, варто використати певні прийоми. Наприклад, замість центральної люстри, зробити кілька зон освітлення.

Про це та інше розповіла Марія Івановська, українська дизайнерка.

Зараз ви читаєте новину «Тренд 2021 року: 5 умов стильної ванної кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути