середа, 03 липня 2019 15:55

Сторічний амбар перетворили на сучасне житло й оформили в модному стилі
11

Спорудили цей амбар у 1901 році. Нещодавно повністю оновили й перетворили на комфортабельну оселю.
Фото: digsdigs.com
Попри біло-сірі тони, інтер'єр цього житла не виглядає пустим і “холодним”.
Попри біло-сірі тони, інтер'єр цього житла не виглядає пустим і “холодним”.
Попри біло-сірі тони, інтер'єр цього житла не виглядає пустим і “холодним”.
Попри біло-сірі тони, інтер'єр цього житла не виглядає пустим і “холодним”.

Старий амбар на околицях одного із поселень Швеції трансформували в житловий будинок. Споруджена ця будівля була в 1901 році. Протягом останніх кількох десятиліть стояла занедбана. Нещодавно в ній провели ремонт і забезпечили усі зручності, необхідні для комфортного проживання.

Площа амбару становить 390 квадратних метрів. В інтер'єрі його поєднано мінімалізм з рустикальним стилем. Панівним кольором є білий. У ньому оформлені усі внутрішні стіни й стелі будівлі. Винятком є ванні кімнати: там на роль панівного кольору обрано м'який відтінок сірого. Пише DigsDigs.

Поліровані бетонні підлоги й відкриті дерев'яні балки розбавляють білість внутрішнього простору, надають кімнатам простого й разом з тим вишуканого вигляду із ненав'язливим сільським колоритом. Брак кольорів компенсується наявністю безлічі різних текстур — бетону, деревини, текстилю. Вікна й численні скляні двері пропускають усередину велику кількість природного світла, що робить помешкання візуально більшим і затишнішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 142-річну церкву перетворили на сучасне житло з більярдною й винним підвалом

Амбар цей має L-подібну форму. Розділений на 2 "крила". В одному зроблене відкрите планування. Простір там поділений на 4 зони: кухню, столову й дві вітальні з каміном у кожній. Друге крило відведено під спальні. Їх там 3. До кожної є окрема ванна кімната. Крім основного поверху, ця будівля має мансардний. Там облаштована ще одна спальня з прилеглою до неї ванною кімнатою.

Стару пожежну вежу переоблаштували у двомісне житло. Знаходиться вона в оточенні понад 5 га лісу. Загальну площу має 12 квадратних метрів. Інтер'єр її оформлений у рустикальному стилі.

Зараз ви читаєте новину «Сторічний амбар перетворили на сучасне житло й оформили в модному стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути