Ексклюзиви
середа, 05 травня 2021 11:56

Стильний дизайнерський інтер'єр квартири у світлих тонах
14

Інтер'єр 2021: модний дизайн сучасної квартири
Фото: facebook.com
Інтер'єр 2021: модний дизайн сучасної квартири
Інтер'єр 2021: модний дизайн сучасної квартири
Інтер'єр 2021: модний дизайн сучасної квартири
Інтер'єр 2021: модний дизайн сучасної квартири

Натуральність завжди у моді. Дизайн столичної квартири у природних та натуральних відтінках створює затишну та спокійну атмосферу. Житло площею 100 м2 оформили у трьох кольорах: сірому, бежевому та молочному.

Як вони разом поєдналися показують дизайнери на сторінці OV2 у Фейсбук.

У цьому проєкті є основна та гостьова спальня. У ній кожен гість відчуватиме себе як вдома - розслаблюючі відтінки, "сходи" на стіні з підсвіткою та м'яке підвіконня.

В передпокої є велике кругле дзеркало в графітовій рамі. У кухні-вітальні роль обідньої зони на чотирьох персон виконує кухонний острів. З кімнати є вихід на закритий балкон, де ми виконали барну стійку і тим самим сторили місце, де за чашечкою кави можна помилуватися Києвом.

У спальні є лінії, які підкреслюють лаконічність інтер'єру. Справа від ліжка розмістили будуарну зону, а сліва - містку шафу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети дизайну двоповерхового будинку в одному стилі

У першому санвузлі з ванною розслаблюючий принт основної плитки в поєднанні з акцентною створюють гармонійний мікс. Санвузол з душовою виконаний в монохромній гамі з графітовими акцентами та геометричною плиткою в зоні душової.

Чорно-сірий або антрацитовий колір зараз один з найпопулярніших для оформлення інтер'єру. Він додає елегантності. Однак потрібно знати, з якими меблями і деталями поєднувати, щоб отримати потрібний ефект.

Його можна розбавляти світлими або яскравими відтінками. Наприклад, коричневого кольору. Такі поєднання мають спокійний, елегантний і благородний вид спальні, вітальні та кухні.

Зараз ви читаєте новину «Стильний дизайнерський інтер'єр квартири у світлих тонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути