пʼятниця, 04 вересня 2020 09:20

Стильна або розкішна: як не помилитися з люстрою на кухню
15

Інтер’єр кухні 2020: показали модні люстри
Фото: remontbp.com
Інтер’єр кухні 2020: показали модні люстри
Інтер’єр кухні 2020: показали модні люстри
Інтер’єр кухні 2020: показали модні люстри
Інтер’єр кухні 2020: показали модні люстри

Освітлення довершує або псує кімнату. Особливо це стосується кухні. Саме тут збирається вся родина або гості.

Скандинавський, сучасний або індустріальний стиль вимагають різних моделей люстри. Вони доступні в різних стилях і варіантах. Особливо популярними для кухні є стельові світильники з круглим абажуром - класика серед стельових світильників.

Регульованість - найважливіша особливість, яка ідеально підійде для освітлення кухні. У кімнаті багато куточків, де визначено занадто мало світла.

1. Люстри-прожектори є ідеальним вирішенням цієї проблеми. Вони в основному багатоточкові. Це надзвичайно практичні моделі, особливо для приміщень з великою кількістю куточків і закутків. Окремі головки можна повертати в потрібному напрямку, в залежності від особистих потреб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайн їдальні: як грамотно розділити простір

2. Ще одним трендом дизайну є підвісні люстри, які вішають в кухні над столом. Його треба вішати так, щоб бачити навпроти людину, а не абажур. Те ж правило застосовується і до висвітлення кухонних острівів, коли лампа не висить прямо над робочою поверхнею. Стиль лампи можна вибрати за бажанням, але тканина не рекомендується через випарів і запахів на кухні.

3. Світлодіодні люстри - це також стельові світильники. Цей тип світла надзвичайно практичний. Такі люстри створюють приголомшливі аранжування в кімнаті. Вони особливо корисні в разі низьких стель і обмеженого простору, будучи сучасними у всіх відносинах. Дані люстри пропонують не тільки цікавий, сучасний і мінімалістський дизайн, але і ультрамодні технології, які приносять багато переваг.

Для розкішного вигляду кухні її оформляють у стилі ампір. Він нагадує облаштування імператорських покоїв.

Дизайн характеризується розкішшю, яка проявляється всюди. У минулому стіни були прикрашені багатою парчею, які можна сьогодні замінити недорогими матеріалами. Це шпалери і різні фарби.

Зараз ви читаєте новину «Стильна або розкішна: як не помилитися з люстрою на кухню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути