вівторок, 26 червня 2018 15:33

Стіл на тісну кухню: 7 ідей підбору меблів
8

Тісна кухня: як правильно підібрати стіл
Фото: ivybush.ru
Тісна кухня: як правильно підібрати стіл
Тісна кухня: як правильно підібрати стіл
Тісна кухня: як правильно підібрати стіл
Тісна кухня: як правильно підібрати стіл

Із невеликої кухні можна зробити зручну кімнату підібравши правильно меблі. Наприклад, там не обійтися без стола, але часто його немає де поставити. В таких випадках в нагоді стануть варіанти міні-столів.

Круглий стіл і пара стільців створять на кухні атмосферу затишного кафе. Вибирайте максимально компактні моделі, які не тільки гармонійно впишуться в інтер'єр, але і не перенавантажуватимуть і без того невелике приміщення.

Кутовий стіл - порятунок для маленької кухні. Більшість людей розставляє меблі по периметру приміщення, залишаючи порожні кути. Це нераціональне використання простору. Обіграти порожній кут можна і за допомогою лавок, які будуть розташовуватися уздовж стін.

Відкидний стіл для маленької кухні - ідеальний варіант для економії місця. Якщо додати до нього складні стільці - кімната істотно збільшиться в розмірах.

Висувний стіл, який виїжджає з кухонної шафи не замінить повноцінного столу для великої родини, але стане обідньою зоною для кількох людей.

Стіл-барна стійка буде продовженням робочої поверхні. Добре підходить для квартир з відкритим плануванням, де кухню приєднують до вітальні. Він буде грати роль візуальної кордону між двома функціональними зонами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно вписати велике ліжко в інтер'єр спальні

На маленькій кухні стіл-трансформер вирішує питання з нестачею місця. Ідеально, якщо елементи стільниці матимуть опорні ніжки для більшої міцності і стійкості. Деякі моделі столів-трансформерів комплектуються з накладними стільцями, які акуратно прибираються в стіл.

Стіл-підвіконня для маленької кухні стіл-підвіконня для маленької кухні - не тільки економія простору, а й реальна альтернатива телевізору. Приємно обідати і дивитися на вулицю.

Зараз ви читаєте новину «Стіл на тісну кухню: 7 ідей підбору меблів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути