Ексклюзиви
пʼятниця, 03 липня 2020 10:50

Спальня мрії: як облаштувати кімнату на мансарді
12

Спальня на мансарді: цікаві ідеї інтер’єру
Фото: remontbp.com
Спальня на мансарді: цікаві ідеї інтер’єру
Спальня на мансарді: цікаві ідеї інтер’єру
Спальня на мансарді: цікаві ідеї інтер’єру
Спальня на мансарді: цікаві ідеї інтер’єру

Простір на горищі можна використовувати не для зберіганя речей, а для відпочинку. Там вийде затишна спальня на горищі.

Її облаштування зі скошеними стінами може іноді викликати деякі труднощі, але в підсумку виходить відмінний житловий простір.

Сучасна спальня - це поєднання елегантності і гармонії. Зазвичай тут використовують яскраву і світлі меблі простої форми. Відсутність додаткових прикрас і наявність пастельних тонів працюватиме чудово навіть на горищі з не найкращим рівнем освітлення.

Мансарда повинна бути добре освітлена природним світлом. Доброю ідеєю було б використовувати мансардні вікна, які забезпечують високу практичність. Ви також можете зробити слухові вікна на деяких невикористовуваних горищах, але це пов'язано з дещо вищими витратами і масштабними ремонтними роботами.

Подбати про правильну ізоляції з мінеральної вати або пінополіуретану.

Плануючи спальню на мансарді, можна вписати й невелику ванну кімнату. Завдяки їй не доведеться спускатися по сходах посеред ночі.

Похила спальня повинна забезпечувати безпеку при вставанні з ліжка. Тому ви повинні уникати розміщення головах під дуже низькими частинами приміщення.

Мансардні ніші можна використовувати для створення додаткового простору для глибоких шаф або невеликих складських приміщень. Завдяки цьому ви отримаєте додаткову містку зону для зберігання різних дрібних предметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильна спальня підлітка: як не помилитися з дизайном

Серцем кожної спальні стане зручне ліжко. Безумовно варто вибирати спальне місце, відштовхуючись від кількості користувачів. Невелика мансардні спальня для дитини може містити малу односпальне ліжко з декоративною рамою.

Невелика спальня зі скосами також може бути натхненна мінімалістським стилем. Він буде ідеальним рішенням для людей, які цінують високу практичність і елегантність. Тонке бічне освітлення і приліжкові лампи зроблять обстановку спальні більш приємною для відпочинку після важкого робочого дня.

Спальня в стилі прованс допоможе заспокоїтися і розслабитися. Це один з кантрі напрямків, який народився на Півдні Франції, і передає колорит його провінцій. Пастельна колірна гамма, натуральні матеріали, велика кількість текстилю, все це асоціюється з відпочинком, тому даний напрямок можна вважати ідеальним.

Ніяких складних дизайн-проектів за які знадобилися б заплатити чималі гроші спальня на дачі в стилі прованс або в невеликій двокімнатній квартирі не вимагає, а значить стиль можна назвати економічним.

Зараз ви читаєте новину «Спальня мрії: як облаштувати кімнату на мансарді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути