Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2020 02:28

Сучасна вітальня: як стильно поєднати кольори в інтер'єрі
11

Фото: 5dom.com.ua

Незалежно від кількості кімнат у квартирі , центром завжди залишається вітальня. Поєднання кольорів в інтер'єрі вітальні дуже впливає на атмосферу в цілому, визначає настрій і навіть в якійсь мірі відображає характер власників.

Щоб наповнити зал яскравими барвами, деколи зовсім не обов'язково робити ремонт — нова оббивка дивана, інші штори або пара картин урізноманітнюють звичне оформлення. Зроблять його більш затишним і цікавим.

Одним із базових є правило трьох кольорів, згідно з яким, в одній кімнаті можна застосовувати не більше трьох відтінків хроматичних. Що стосується їх комбінування, то для цієї мети дуже корисно використовувати колірне коло і програми-генератори палітри зображення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наймодніші шпалери, які збільшують розмір кімнати

Нейтральна гама — оптимальний варіант для спокійного дизайну. Ахроматичні тони доречні практично в будь-яких колірних комбінаціях, але максимально стримано вони виглядають без жодних райдужних вкраплень. Щоб при цьому інтер'єр не здавався офісним, варто пограти з текстурами, додати більше текстилю, декоративних елементів, дзеркал.

Сірий у всіх варіаціях — ідеальна основа, щоб експериментувати з кольорами. Це чудовий фон для яскравих, так і приглушених композицій.

Максимально привабливі комбінації сірого виходять з червоним, салатовим, жовтим, бірюзовим. А ось рудувато-коричневі осінні фарби в цьому тандемі трохи губляться.

Будь-який самий непоказний інтер'єр можна прикрасити яскравими елементами. Вони можуть бути не тільки малими а й наприклад, диваном. Такий предмет будь-якого приміщення повинен бути не тільки зручним, з особливим стильним дизайном. Але, що не менш важливо, він повинен відповідати загальній колірній гаммі інтер'єру.

Замість того, щоб вибрати сірий або бежевий практичний диван у вітальню, віддайте перевагу сміливою яскравій палітрі. Такий диван стане центром кімнати і ніколи не вийде з моди.

Зараз ви читаєте новину «Сучасна вітальня: як стильно поєднати кольори в інтер'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути