середа, 25 листопада 2020 09:19

Сміливі поєднання: показали вражаючі кухні лимонних відтінків
17

Фото: remontbp.com

Колірна гама додає характеру кімнаті. Кухня не вийняток. Лимонний колір - чи не найпопулярніший в її оформленні. Фахівці відзначають, що це один з найжиттєрадісніших відтінків, який завжди піднімає настрій. Він сприятливо впливає на нервову систему і пробуджує апетит.

Пам'ятайте, що мінімальна кількість деталей на робочій поверхні підкреслить красу і елегантність оформлення.

Лимонний колір ідеально підходить для приміщень, де мало природного світла. Щоб він не дратував, варто вибирати тільки оптимістам і людям творчих професій. Хто сумнівається, має використовувати його дозовано в якості акцентів. У такому випадку його завжди можна буде змінити без особливих складнощів.

Мінімалізм

Одним з найбільш відповідних стилів інтер'єру для кухні є мінімалізм. Він в основному характеризується нейтральними відтінками, але лимонний колір додасть кімнаті оригінальності.

Лофт

З кожним роком лофт адаптують під сучасні тенденції та нерідко поєднують з іншими рішеннями. У випадку з лимонним кухонним гарнітуром, цегла і деталі з ефектом старовини будуть як ніколи доречними.

Хай тек

На відміну від попереднього варіанту в ньому частіше використовуються глянцеві фасади гарнітура. Тому лимонний колір буде як ніколи доречним навіть в простому, лаконічному інтер'єрі кухні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подалі від стандартів: дивовижні способи фарбування стін

Підібрати колірне рішення для кухні в лимонному відтінку може бути складно. Щоб спростити завдання, рекомендуємо вибирати природні поєднання, які виглядають більш природно.

Комбінація лимонного і білого кольору - одна з найпростіших і лаконічних. В інтер'єрі кухонного простору дані відтінки створюють відчуття тепла, комфорту і сімейного затишку. Такий варіант оформлення по праву вважається універсальним.

Альтернативою може стати світло-сірий відтінок. Він трохи більше помітний, елегантний. Його найчастіше вибирають любителі стилю лофт або кантрі. Те ж саме можна сказати про різноманітних відтінках бежевого кольору.

Розбавити яскравість лимонного відтінку можна за допомогою класичного чорного кольору. Таке поєднання підійде не всім, оскільки воно контрастне і досить суворе. Але все-таки рекомендуємо звернути на нього увагу власникам просторих приміщень.

Персиковий колір стає все більш актуальним і додає кухні тепла. Він вважається символом гостинності. Важливо правильно розставити акценти і вибрати відтінок. Якщо ж персиковий колір буде тільки у вигляді акценту, то сміливо вибирайте насичені тони.

Інтер'єр буде виглядати гармонійно тільки в тому випадку, якщо в оформленні використовується не більше трьох відтінків.

Зараз ви читаєте новину «Сміливі поєднання: показали вражаючі кухні лимонних відтінків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути