пʼятниця, 06 липня 2018 18:30

Скромний будинок з контейнерів вражає розкішним видом з вікна
11

Sunflower House
Фото: mymodernmet.com
Sunflower House
Sunflower House
Sunflower House
Sunflower House

В Іспанії побудували один з найоригінальніших будинків. Архітектори спроектували все так, щоб основний акцент зробити на красі природи за вікнами апартаментів.

Будинок звели на скелястому побережжі мису Кап-де-Креус в Каталонії. Це місце надихало багатьох митців, зокрема й ексцентричного Сальвадора Далі. Забудовник дав своєму дітищу символічну назву "Соняшник" — The Sunflower House. Пише mymodernmet.com

Проект "Соняшника" розроблений таким чином, щоб всередину кожної з кімнат проникала максимальна кількість сонячного світла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок мрії вражає дивовижним видом на море

"Будинку надали такої форми, щоб відкрити якомога більше простору довкола нього, показати гармонію, яка панує в природі між водою й горами ", — говорять забудовники.

Для оформлення інтер'єру зумисно обрали мінімалістський стиль. Завдяки цьому акцент зробили не на внутрішньому оздобленні будинку, а на пейзажах за вікном.

З кожної кімнати "Соняшника" можна споглядати безкраю красу Середземного моря. Повне єднання з природою відчути можна сидячи на терасі або плаваючи в безбортному басейні.

Раніше показали 10 вражаючих готелей на маяках. Попит на таке житло чималий: одних приваблює романтика, інших — можливість отримати гострі відчуття. У підбірку включено готелі над хвилями зі всього світу.

Зараз ви читаєте новину «Скромний будинок з контейнерів вражає розкішним видом з вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути