вівторок, 04 грудня 2018 12:56

Шикарні ванні кімнати, оформлені в стилі SPA
24

Ванна в стилі SPA не повинна бути загромаджена зайвими речами.
Фото: hgtv.com
Ванна в стилі SPA не повинна бути загромаджена зайвими речами.
Ванна в стилі SPA не повинна бути загромаджена зайвими речами.
Ванна в стилі SPA не повинна бути загромаджена зайвими речами.
Ванна в стилі SPA не повинна бути загромаджена зайвими речами.

Ванна в стилі SPA має бути оформлена з використанням природних матеріалів або їх імітації. Підійдуть мармур і деревина. Ними можна доповнити класичну плитку, або повністю її замінити. Бажаною в інтер'єрі такої кімнати є також наявність живих рослин.

За основні кольори в оформленні SPA -ванної варто обирати нейтральні й приглушені тони. Це білий, сірий, чорний, бежевий, коричневий. Центральне місце в такій кімнаті повинна займати безпосередньо сама ванна. Вона може бути різних форм: як із круглими, так і з гострими кутами. Підійде також душова кабіна. Її можна встановити додатково до ванної або ж зовсім від останньої відмовитися. При цьому варто обирати безрамні душові конструкції зі скла. Такі дозволяють значно розширити простір і створити сприятливу для релаксу атмосферу, пише дизайнерський ресурс HGTV.

Вдалим рішенням є поєднання ванної з елементами вітальні. Вікно можна оздобити шторами до підлоги. Це додасть кімнаті затишку й комфорту. Також буде доречно облаштувати м'який куток для відпочинку. Приміром, встановити поруч із ванною кушетку чи м'який лежак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приголомшливі апартаменти, ніч у яких коштує 100 тисяч гривень

Ванну в стилі SPA не слід загромаджувати настінними шафками. Замість них перевагу ліпше надати відкритим поличкам. Ідеальним варіантом будуть вбудовані в стіну.

Раніше подали ідеї оформлення ванної для холостяка. Вони відповідають головним принципам, яких дотримуються самотні чоловіки в облаштуванні свого житла. Зокрема, йдеться про мінімалізм і зручність.

Зараз ви читаєте новину «Шикарні ванні кімнати, оформлені в стилі SPA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути