пʼятниця, 15 лютого 2019 14:39

Розкішний будинок по сусідству з маєтком Аль Капоне продають за височезною ціною
26

Щоб отримати цей маєток у власність, доведеться віддати  млн.
Фото: businessinsider.com.au
Щоб отримати цей маєток у власність, доведеться віддати  млн.
Щоб отримати цей маєток у власність, доведеться віддати  млн.
Щоб отримати цей маєток у власність, доведеться віддати  млн.
Щоб отримати цей маєток у власність, доведеться віддати  млн.

У Флориді виставили на продаж розкішну віллу в середземноморському стилі. Знаходиться вона в Маямі-Біч на території елітного кварталу Palm Island, що представляє собою окремий острів. Розташований маєток на тій самій вулиці, де свого часу мешкав відомий американський гангстер Аль Капоне. Отримати за нерухомість планують 26 млн 200 тисяч доларів.

Ця вілла є однією із найбільших на Palm Island. Збудовано її було в 2002 році. Усередині там 8 спалень, стільки ж ванних, домашній кінотеатр, більярдна, бібліотека, величезна гардеробна, кабінет, тренажерний зал, розкішна кухня й 2 столові — одна для сніданків у вузькому сімейному колі й окрема для званих вечерь. На даху маєтку облаштовано відкриту терасу з комфортною лаундж-зоною. З неї відкривається захопливий вид на Мексиканську затоку, пише businessinsider.

На задньому дворі маєтку облаштоване затишне патіо. Є величезний басейн і відкрита кухня. Також наявний майданчик для гри у волейбол і приватний причал.

На території самого Palm Island є тенісний корт, баскетбольний і дитячий майданчики. Мешканці острову мають сплачувати грошовий збір за проживання на ньому: перший внесок становить $250 тисяч, щорічний — $20 тисяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярна телеведуча придбала маєток у розкішному балійському стилі

Раніше показали екстравагантний маєток вартістю $159 мільйонів, який продали за нечуваною знижкою. Знаходиться він у місті Пляж Хіллсбороу, штат Флорида. Район, у якому маєток збудували, має промовисту назву — Миля мільйонерів. Це місце представляє собою невеликий острів, який з одного боку омиває затока, з іншого — води Атлантичного океану. Сам маєток вміщує в себе 11 спалень і 22 ванні. Загальна площа його становить більше 2700 квадратних метрів.

Зараз ви читаєте новину «Розкішний будинок по сусідству з маєтком Аль Капоне продають за височезною ціною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути