середа, 06 січня 2021 15:31

Різдвяний декор святкового столу: свіжі ідеї сервірування
12

Як сервірувати святковий стіл для затишної атмосфери
Фото: 4udesnaya-da4a.com
Як сервірувати святковий стіл для затишної атмосфери
Як сервірувати святковий стіл для затишної атмосфери
Як сервірувати святковий стіл для затишної атмосфери
Як сервірувати святковий стіл для затишної атмосфери

На Різдво хочеться особливої затишної атмосфери. У цьому допоможе ​​святкове сервірування в червоних, зелених і срібних тонах. А для створення більш елегантного вигляду вашого святкового столу можете використовувати вершкові квіти з золотими акцентами, і блискучими елементами.

Для створення цікавих центральних композицій прекрасно підходять новорічні кулі та ялинкові прикраси. Їх можна покласти в прозору миску, додати до них дрібні святкові аксесуари і поставити в центрі святкового столу.

Можете використовувати блюдо або піднос для створення центральної композиції прикраси столу зі свічками, намистом, шишками або ялинковими прикрасами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічні композиції вражають: як зробити прикрасу своїми руками

Щоб наповнити ваше простір святковою атмосферою, пропонуємо скористатися ідеями з декорування різдвяного столу з галереї. Прості і в той же час оригінальні ідеї, допоможуть надихнутися святковим настроєм.

А щоб додати декору до тарілок, підготуйте наступний набір: поверніть серветку в формі трубочки, перев'яжіть її ниткою з мішковини, до якої прив'яжіть гілочку розмарину. Така комбінація не тільки візуально прикрасить ваш стіл, але і додасть неперевершеного аромату, який внесе свій внесок у святкову атмосферу.

Свічки, гірлянди, ліхтарики з теплим приглушеним світлом створюють по-справжньому затишну атмосферу. Жовтувате світло, який розливається по кімнаті, утворює м'які тіні і підсвічує тільки головні елементи в інтер'єрі. Він допомагає відчувати себе спокійно.

Гармонійний інтер'єр вийде з додатковим декором. Він не менш важливий, ніж обробка стін чи правильно підібрані меблі. Одним з варіантів є масивні підлогові вази, які простору додадуть витонченості.

Вертикальні підлогові вази здатні візуально підняти стелі в кімнаті. Створені своїми руками вироби користуються не тільки заслуженою популярністю, але і дозволяють власникам проявити свою індивідуальність.

Зараз ви читаєте новину «Різдвяний декор святкового столу: свіжі ідеї сервірування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути