Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2019 13:38

Посеред долини спорудили дім із незабутнім видом на гори
16

Будинок спорудили у віддаленій місцевості штату Айдахо.
Фото: mda-arc.com
Будинок спорудили у віддаленій місцевості штату Айдахо.
Будинок спорудили у віддаленій місцевості штату Айдахо.
Будинок спорудили у віддаленій місцевості штату Айдахо.
Будинок спорудили у віддаленій місцевості штату Айдахо.

У долині поміж хребтів Скелястих гір американська архітектурна компанія Michael Doty Associates збудувала сучасне помешкання з усім необхідним для комфортного життя. Перш ніж почати роботи, обрану ділянку землі попередньо розкопали. Вириті при цьому камені використали для зведення підпірних стін дому.

Загальна площа будинку становить 358 квадратних метрів. Його розділено на 3 блоки, кожен з яких має окремий вхід. У першому блоці облаштували основну житлову зону — вітальню, кухню й столову. У другому помістили 4 спальні з окремою ванною кімнатою до кожної. Третім блоком зробили гараж, пише dezeen.

По обидві сторони коридору, який поєднує спальний блок і основну житлову площу, архітектори облаштували тераси. Передбачили також доступ на дах. Для цього спорудили зовнішні сходи. Сконструювали дах таким чином, аби мешканці мали можливість використовувати його для спостереженням за зірками або сну на свіжому повітрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішне еко-житло збудували посеред лісу

Зовні стіни будинку облицювали дерев'яними дошками. Для цього деревину обвуглювали за традиційною японською методикою, що дозволило зробити її стійкою до гниття й дії вогню.

Раніше показали будинок, який вражає приголомшливим видом з вікон. Збудували його на гранітних валунах в оточенні лісів й озера. Має 3 поверхи, на яких облаштовано 5 спалень, 5 ванних, столова, кухня, вітальня, тренажерна зала, бар й ігрова кімната.

Зараз ви читаєте новину «Посеред долини спорудили дім із незабутнім видом на гори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути