понеділок, 14 вересня 2020 17:02

Показали незвичайні шпалери, які наймодніші в сезоні
12

Інтер’єр 2020: дерев’яні шпалери, які наймодніші в сезоні
Фото: repaireasily.ru
Інтер’єр 2020: дерев’яні шпалери, які наймодніші в сезоні
Інтер’єр 2020: дерев’яні шпалери, які наймодніші в сезоні
Інтер’єр 2020: дерев’яні шпалери, які наймодніші в сезоні
Інтер’єр 2020: дерев’яні шпалери, які наймодніші в сезоні

Цього року стильно клеїти в кімнатах дерев'яні шпалери. Це новий спосіб декору стін, які підходять для спальної, дитячої, вітальні чи офісу. Широкі декоративні можливості є головною перевагою дерев'яних шпалер.

Причому спосіб укладання досить просто: панелі стикуються між собою за допомогою прихованого з'єднання, що допомагає зберегти точний малюнок на матеріалі. Через подібні щілини дерево "дихає", що також позначається на мікрокліматі приміщення.

Шпалери з натурального дерева не вимагають особливого догляду і мають довгий термін служби. При цьому подібний матеріал легко демонтується і збирається заново, що буде доречно при оновленні інтер'єру.

Як і будь-яке дерево, шпалери бояться вологи, шкідників і комах. Таке покриття пожежонебезпечне.

Шпоновие дерев'яні шпалери продають у вигляді рулону зі шпону з товщиною близько 0,1 мм і створеного з цінних порід дерева. Їх виробляють поклейкою на щільний папір шпона рівним шаром.

Шпалери з коркового дерева являють собою рулони і листи матеріалу, створені за допомогою подрібнення і пресування кори коркового дерева. Вони відрізняються високою звуко- і теплоізоляцією. Високі акустичні властивості матеріалу надають приміщення особливу і неповторну атмосферу. Шпалери пригнічують відлуння і сильно приглушують зовнішній шум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декоративний камінь додає шику кімнаті: 15 цікавих прикладів

Перед укладаннях цих шпалер потрібно вирівняти стіни. Ці шпалери підкреслять кривизну і недоліки стіни.

В інтер'єрі матеріал відмінно поєднується з іншими оздоблювальними варіантами, будь то скло, метал, кераміка або природний камінь. Дивовижні композиції забезпечуються завдяки чудовим малюнкам і вдалому поєднанню різних порід шпалер.

Монтаж матеріалу починається з фіксації на стінах обрешітки, зробленої з дощок і брусків. До основи кріпляться дерев'яні шпалери. Установка панелей починається з кута, в якості кріпильних елементів краще використовувати вагоночні цвяхи або металеві кліпси.

Зараз у тренді все просте та без блискіток. Якраз такою є декоративна штукатурка, яка імітує бетон. Це оригінальний і доступний за ціною спосіб перетворення стін. Ним можна втілити найсміливіші задуми.

Нею можна маскувати на стінах нерівності, подряпини, тріщини та плями.

Зараз ви читаєте новину «Показали незвичайні шпалери, які наймодніші в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути