вівторок, 18 серпня 2020 17:19

Показали модні кольори інтер'єру ванної кімнати
16

Інтер'єр ванної 2020: показали модні кольори
Фото: remontbp.com
Інтер'єр ванної 2020: показали модні кольори
Інтер'єр ванної 2020: показали модні кольори
Інтер'єр ванної 2020: показали модні кольори
Інтер'єр ванної 2020: показали модні кольори

Вузьку ванну кімнату розширюють темними тонами на основні стіні. М'який колір - на меншій стіні.

Колористи показали працюють над все більш технічними фарбами для забезпечення стійкості в цілому і до вологості зокрема. Відкрийте для себе модні кольори у ванній кімнату, повні ідей і натхнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сірий в інтер'єрі: як елегантно поєднати кольори

Зелений колір розкривається з хорошою дозою натхнення для кімнати з характером. Як нагадування про природу, зелений також є синонімом благополуччя і спокою. Він поєднується з плиткою тих же кольорів для створення модного декоративного ансамблю.

Жовта фарба на стіні будить ванну кімнату. У поєднанні з насиченим синім відтінком сонячний колір висвітлює всю кімнату. Щоб переконатися, що ви вибрали правильний відтінок, робіть акцент на сильному жовтому, забуваючи про більш світлих, майже позбавлених смаку варіаціях. У ванній кімнаті аксесуари, наприклад, рушники, дають можливість повторити цей сліпучий тон.

Позачасова мода відноситься до синьому забарвленні у ванній кімнаті. Коли кімната має хорошу висоту, рекомендується пофарбувати стелю і верхню частину стіни, щоб додати відчуття тепла. Тоді простір стає затишним, а сама ванна кімната набуває чарівну привабливість.

Пов'язаний з дитинством, небесно-блакитний має легкий і м'який відтінок. Як і інші сині кольори, його легко застосовувати у ванній кімнаті, так як він підлаштовується під різні стилі. Дерев'яні і білі тони підкреслюють свою простоту. Небесно-блакитна барва також стане гарним декором для дитячої ванній.

Дизайнерам подобається вишуканий дух рожевого кольору. Він добре поєднується з необробленим деревом і сучасним стилем: ванна і раковина з мінімалістськими лініями, дизайнерськими змішувачами і вишуканим декором.

Сірий колір легко поєднується з іншими відтінками та багатьма стилями.

При оформленні туалету важливий не тільки підбір хорошого унітазу. Хоча й він має певні тенденції в моді. Підвісна модель виграє всі рейтинги популярності. Модель має легку форму і з ним простіше підтримувати чистоту. Підвісні унітази кріпляться до стійки, прихованої в стіні. Стінку, приховує каркас, можна спроектувати декількома різними способами:

На додаток до унітазу основним елементом туалетного обладнання є раковина. До неї варто підібрати декоративний кран та сифон.

Зараз ви читаєте новину «Показали модні кольори інтер'єру ванної кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути