четвер, 04 липня 2019 13:37

Показали мініатюрний дім на колесах, у якому мінімум місця й максимум комфорту
17

Загальна площа цієї кабіни становить 27 квадратних метрів.
Фото: inhabitat.com
Загальна площа цієї кабіни становить 27 квадратних метрів.
Загальна площа цієї кабіни становить 27 квадратних метрів.

Канадська компанія Backcountry Tiny Homes презентувала свій новий проект — дім на колесах Acorn. Представляє собою він дерев'яну кабіну площею 27 квадратних метрів. Має добротну ізоляцію, що робить його підхожим для будь-якого клімату.

Споруджено кабіну з кедра. Окремі елементи зроблені з нержавійної чорної сталі. До однієї із зовнішніх стін прибудовано невеликий ґанок. Пише inhabitat.

Внутрішній простір кабіни розділений на 4 зони: вітальню/спальню, їдальню, кухню й ванну кімнату. Стіни кожної з них облицьовані панелями з натуральної ялини.

Інтер'єр оформлений в рустикальному стилі. Великі вікна пропускають достатньо природного світла й створюють відчуття відсутності перешкод між житловим простором і навколишнім середовищем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збудували усамітнену хатинку, у якій можна відпочити від міської суєти

Кухня оснащена всім необхідним. Є там електрична плита, холодильник з морозилкою, раковина, вбудована система вакуумного очищення, декілька шафок. Ванна кімната має в собі повнорозмірну душову кабіну й туалет.

У вітальні наявний розкладний диван, який легко перетворюється на королівських розмірів ліжко. Напроти нього розташований стіл: його можна використовувати як обідню й робочу зону.

Шкільний автобус перетворили на затишне житло з усіма зручностями. Усередині облаштували кухню, зону для відпочинку, ванну й спальню. Інтер'єр зробили сучасним. Додали в нього рустикальні мотиви. Зокрема, ввели багато елементів з натуральної деревини.

Зараз ви читаєте новину «Показали мініатюрний дім на колесах, у якому мінімум місця й максимум комфорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути