Ексклюзиви
субота, 23 березня 2019 23:28

Показали десяток наймодніших кольорів інтер'єру з прикладами
10

Фото: archidea.com.ua

Електричний цитрусовий та синій з відтінком сірого - саме ці кольори стали модними цього року для оформлення кімнат. Також кремові відтінки з більш сміливими, більш яскравими відблисками бажані через властиву їм простоти, якою можна маніпулювати, поєднуючи з різними типами освітлення.

У минулому році в інтер'єрах тріумфували яскраві палітри - червоні, металік і варіації яскраво вираженого чорного акценту на стінах.

1. Кольором 2019 роки від компанії Pantone обраний енергійний корал та м'який теракотовий.

"Живий корал" - обнадійливий і оптимістичний колір в будинку. Він заряджає енергією і піднімає настрій.

2. Benjamin Moore зупинився на сірому кольорі з прохолодними відтінками. Цей заспокійливий сірий тон сприяє більш спокійною енергії в будинку. Новий синій також доповнений фіолетовим для свободи мислення, а з відтінками сірого, за словами фахівців, заземлюється простір ".

3. За даними PPG Paints, колір 2019 - темно- зелений Night Watch ( "Нічний Дозор"), натхненний природою. Цей колір бадьорить ейфорії вулиці. Він наповнить кімнату привітним багатством. Він універсальний у всіх відносинах і прекрасно працює з природними елементами і нейтральними тонами.

Природа є загальним джерелом натхнення для домашнього декору, тому в 2019 році ми побачимо перехід від негабаритних ботанічних рослин до лісових масивів з грибними сірими і квітами, натхненними папороттю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірні вітальні в кольорі, який вважають королівським

4. Блідо-рожеві відтінки пустелі

Вони переважають в 2019 році через нейтральні властивості та сумісності з іншими відтінками. Рожевий відтінок пісочного кольору пустелі можна змішати з достатком білого або лимонно-жовтого для створення ідеальної палітри.

5. У 2019 актуальні кольори, які асоціювалися з оптимізмом - жовтий і апельсиновий. Насичений і привабливий жовтий прекрасно поєднується з прохолодним синім, бежевим і рожевим.

На думку експертів Valspar, в 2019 році будуть популярні грайливі, більш екстремальні кольори, знайдені в електричних тонах, таких як зелений лайм, цитрусовий апельсин і лимонно-жовтий колір.

Бетон — грубий і водночас вишуканий матеріал. Ідеально підходить для оформлення кухні в стилі індустріального шику. Допомагає створити сміливий і надзвичайно сучасний інтер'єр.

Поєднувати бетон можна з багатьма матеріалам. Ефектно він виглядає в комбінації з деревиною й каменем. Пасують до нього також скло, метал і навіть пластик.

Зараз ви читаєте новину «Показали десяток наймодніших кольорів інтер'єру з прикладами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути