субота, 30 грудня 2017 21:20

Відкрили тюрму суворого режиму, яка більше схожа на курорт
11

Фото: dailymail.co.uk

У Данії відкрилася незвичайна в'язниця. Вона хоч і вважається суворого режиму, але вона більше схожа на курорт. Задум цього проекту полягає в тому, щоб знизити ймовірність повторного злочину після виходу укладеного з в'язниці.

Про це пише Daily Mail

Тюрма Сторстрем знаходиться недалеко від міста Гундслев. Її будівництво коштувало 160 мільйонів доларів. Вона може вмістити 250 ув'язнених.

Камери площею чотири квадратних метра оснащені холодильником, шафою, великим вікном і телевізором.Ув'язненим надають робочі місця в майстернях, вони можуть вільно гуляти по території, займатися спортом і ходити до церкви. Проте на всій площі в'язниці працюють сотні відеокамер, а сама територія оточена 6-метровою стіною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Величезний будинок здатний поміщатися на автомобільній парковці

На території в'язниці є кілька спортивних майданчиків з футбольними полями, біговими доріжками і баскетбольними майданчиками

Ув'язнені в цій "гуманній" в'язниці отримують зручне ліжко, письмовий стіл з лампою, окрему ванну кімнату і місце в загальній кухні, де самостійно готують їжу. У в'язниці є загальні кімнати, де злочинці можуть проводити час.

Будівля побудована так, щоб надати ув'язненим комфортне середовище і привчити їх до нормального життя в зовнішньому світі.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили тюрму суворого режиму, яка більше схожа на курорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути