неділя, 03 травня 2020 02:28

Назвали модні відтінки інтер'єру цієї весни
7

Інтер’єр 2020: назвали модні відтінки весни
Фото: archidea.com.ua
Інтер’єр 2020: назвали модні відтінки весни
Інтер’єр 2020: назвали модні відтінки весни
Інтер’єр 2020: назвали модні відтінки весни
Інтер’єр 2020: назвали модні відтінки весни

Кожен сезон диктує свої правила на кольори інтер'єру. Його можна нанести самому на стіни, шафи та дверей. Це освіжить простір.

Оливково-зелений

Це нейтральний колір, який легко поєднувати з іншими квітами. Він органічний, натуральний і здатний зробити будь-який простір ще більш комфортним.

Цей відтінок зеленого кольору, розумно дозований, буде мати гарний вигляд на стіні будь-якої кімнати. Наприклад, стіни ванної кімнати такого кольору додадуть кімнаті необхідну атмосферу спа-спокою. Якщо у вас у вітальні або спальні провідні сірі, то стіна, пофарбована в оливково-зелений колір, стане справжнім хітом. Сірий і зелений як нейтральні кольори прекрасно доповнюють один одного і створюють елегантний інтер'єр.

Крижаний блакитний

Крижаний синій буде абсолютної королевою всіх будинків. Якщо пофарбувати одну стіну на кухні або хоча б частину стіни в цьому відтінку.

Синій як прохолодний колір доповнює як традиційні, так і сучасні кухні. Більш світлі відтінки синього льоду дуже добре доповнять темне дерево і великі пристрої, а емні відтінки синього кольору повинні поєднуватися з різким контрастом, щоб уникнути одноманітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шпалери в спальню: показали зручні варіанти для розслаблення

Лавандовий колір

Цей колір перетворить будинок в оазис легкості, спокою та спокою. Тому потрібно фарбувати ним спальню.

Хорошим рішенням буде пофарбувати одну стіну у робочій кімнаті в колір лаванди, оскільки це сприяє розвитку творчого мислення та уяви.

Незалежно від розміру спальні, у ній можна грати з фактурами. Для цього потрібно зробити акцентну стіну. Це яскрава пляма, яке обов'язково звертає на себе всю увагу. Акцентною стіною роблять ту, на яку в першу чергу падає погляд у інтер'єрі. Зазвичай, це стіна за ліжком.

За допомогою подібної стіни можна зонувати простір, виділяти предмети, які будуть перебувати на цій стіні або на її тлі.

Зараз ви читаєте новину «Назвали модні відтінки інтер'єру цієї весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути