субота, 04 серпня 2018 23:39

Назвали 7 особливостей створення затишного європейського інтер'єру
14

Європейського інтер'єр: 7 головних особливостей
Фото: archidea.com.ua
Європейського інтер'єр: 7 головних особливостей
Європейського інтер'єр: 7 головних особливостей
Європейського інтер'єр: 7 головних особливостей
Європейського інтер'єр: 7 головних особливостей

Квартира в європейському стилі виглядає оригінально та затишно. Головне - не перевантажувати простір меблями. В ідеалі одну кімнату потрібно відвести під гардеробну і зберігати там всі речі Якщо такої можливості немає обладнати таке приміщення, краще вибирати компактні шафи-купе.

1. Використання в інтер'єрі крісел і дивана з одного гарнітура - це нудно і банально. Такий дизайн давно пішов у минуле. Нехай крісла абсолютно не будуть поєднуватися з диваном за формою і кольором.

2. Вибирати мобільні і трансформовані предмети меблів. З їх допомогою можна легко змінювати і освіжати інтер'єр.

3. Облаштувати відкрите планування

Відкрити кухню в їдальню або вітальню - привілей європейських будинків. Відкриті кордони Європи допомогли дизайнерам зрозуміти і встановити нові принципи побудови інтер'єру.

4. Для європейців головне - функціональність. Це означає лаконізм, продумана обстановка, відсутність зайвих деталей, яке незаперечно вказує на простоту і порядок, властиві мінімалізму.

5. Природність. Прихильність європейців екологічному способу життя викликає захоплення: це і відмова від поліетилену в обході, і меблі з дерева та натуральні текстильні матеріали в спокійних природних відтінках. Якщо дерево, то обов'язково з відколами і природними тріщинами, якщо камінь, то з прожилками.

6. Нейтральні відтінки

Відпочинок асоціюється з теплими тонами пастельній гами в гармонії з білими стінами. Є винятки з правил, коли в інтер'єрі раптом з'являється сильний колір в поєднанні з білими площинами. Монохромні тону, доведені до білястого стану, - відмінний фон для особистості власників, коли модний сучасна людина стає інструментом, керуючим безликим простором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від убогості до шику: як змінюється житло після ремонту

7. Зручність чи краса

Зручний інтер'єр говорить про практичність і логічність простор. Вибір європейців пов'язаний з функціональними, але вишуканими меблями.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 7 особливостей створення затишного європейського інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути