середа, 03 травня 2017 15:11

Найпростіші ідеї дитячих майданчиків на подвір'ї
8

Будиночки для дітей займають кілька квадратних метрів
Фото: 7dach
Будиночки для дітей займають кілька квадратних метрів
Будиночки для дітей займають кілька квадратних метрів
Будиночки для дітей займають кілька квадратних метрів
Будиночки для дітей займають кілька квадратних метрів

Куток для дитячих розваг можна побудувати у вигляді будинку на дереві, пісочниці з дошкою для малювання та міні-парку. Ідеї публікує 7dach.

Хата з пандусами на дереві. Для цього будують сходи з дощок, які ведуть до міні-альтанки, зшитої з тканини. Конструкцію кріплять до розлогого стовбура дерев.

Курінь у вітті. Для цього досить постелити на траву покривало чи покласти ковдру, а зверху завішати тканиною. Роль стільця може відігравати ящик з іграшками чи старий чемодан.

Хатка-курник. Це повноцінна споруда з невеликими вікнами та драбинами, по якій зможуть лазити діти. Вимагає здібностей будівельника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 оригінальних способів прикрасити паркан біля будинку

Кольорова пісочниця. Якщо насипати піску у старе колесо від трактора, а поруч поставити фігурки тварин та пофарбувати, діти будуть почувати себе там більш комфортно. На паркані чи дереві можна прикріпити вішаки. На них чіпляти кошики з іграшками.

Пісочниця-парк. Якщо біля лавки причепити парасолю та зробити огорожу, через яку не буде висипатися пісок. Місце для дитячих забав в будиночки з піску.

Пісочні американські гірки. Для цього слід прикріпити до стіни посудини - старі пляшки та коробки. Через них діти зможуть пересипати пісок.

Дерев'яний столик для візерунків крейдою. Для цього слід пофарбувати кришку в темний колір. Такі картини малювати значно зручніше, ніж на асфальті.

Зараз ви читаєте новину «Найпростіші ідеї дитячих майданчиків на подвір'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути