середа, 18 квітня 2018 05:28

Найкращі ідеї дизайну для використання дзеркала
5

Шафи із дзеркалом залишаються в тренді в 2018 році
Фото: draft-glass.ru
Дзеркало візуально збільшує кімнату
Дзеркальна стіна потребує додаткових витрат для захисту від розбиття
Дзеркало в ніші дозволяє захистити поверхню
Квадратні чи ромбовидні візерунки змінили розписи квітів і символи

Дизайнери розповіли про нюанси використання дзеркала в приміщенні. Окрім візуального збільшення кімнати, такими поверхнями можна зробити акценти в інтер'єрі.

Для візуального збільшення простору ідеально підійдуть великі дзеркала в тоненьких рамках. В 2018 році трендом є ромбовидні чи кілька квадратних дзеркал, які займуть більшу частину стіни.

Дзеркальні шафи-купе все ж актуальні, але рослинні розписи залишились в минулому. Дизайнери рекомендують покривати спеціальним лаком дзеркала, щоб потребували меншого догляду, адже без нього доведеться постійно протирати поверхню. Візерунки склом по площині коштують дорого, але справляють гарне враження.

Дзеркало, яке знаходиться позаду джерела світла, створює цікавий ефект. Але рекомендують такі ходи в холі чи в коридорі, адже в спальні чи залі таке світло буде давати важкість для очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали тренди для ванної кімнати в 2018 році.

Дзеркальні стіни знову популярні в дизайнерському середовищі, але потребують значних витрат, адже окрім самого дзеркала, потрібно подбати про безпеку і міцний захист.

Зістарене і венеціанське дзеркало залишається в тренді, але потрібно використовувати тільки як один елемент в декорі цілого будинку чи квартири. Постійно робити акценти на таких дзеркалах вважається демонстрацією низької арт-культури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ідей, які можна втілити із дзеркалом.

Варто погратися із формою і рамками. Цікавим ходом є створення псевдо-вікна із дзеркала, лицювання ілюмінатора, кам'яної чи металевої рамки у ванній кімнаті такою поверхнею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як із вузького коридору зробити красиве приміщення.

У спальній кімнаті рекомендують використовувати тільки дзеркало для макіяжу, щоб забезпечити комфортний відпочинок і не перевантажити зону сну.

Дзеркало в кімнаті вішають не лише, щоб перед ним приводити себе в порядок чи приміряти одяг, а й як прикрасу інтер'єру. Ним можна вдало замаскувати недоліки на стіні або зробити простір ергономічнішим. Для цього ставлять шафу в кутку біля вікна, а дверцята декорують дзеркальними накладками. Дзеркало візуально зіллється з вікном і "полегшить" інтер'єр.

Зараз ви читаєте новину «Найкращі ідеї дизайну для використання дзеркала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути