пʼятниця, 25 червня 2021 10:00

Модні картини для інтер'єру 2021
5

Трендові напрямки в живописі та модні картини для інтер'єру постійно змінюються. Передбачити їх завтрашню тенденцію і динаміку неможливо. Наприклад, багато трендів інтер'єру 2021, які сьогодні мають попит у нас, були популярними в Європі ще в 90-х роках минулого століття.

Які картини зараз в моді?

Коротко розглянемо деякі найпопулярніші стилі картин на стіну.

Натуральність і природа

Здоровий спосіб життя і боротьба за екологію зараз актуальні як ніколи. Це знайшло відображення і у мистецтві. Жителі великих мегаполісів не мають можливості часто усамітнитися з природою і купують "натомість" інтер'єрні картини з натуральними сюжетами. Непоганим варіантом буде картина по фотографії з красивими тваринами або пейзажем.

  Картина Дім на березі моря
Картина Дім на березі моря

Мінімалізм

Даний тренд у дизайні квартири вже кілька років є лідером сучасного стилю інтер'єру. Він характеризується великою кількістю простору і світла, чіткістю і лаконічністю. Помилково вважати, що мінімалізм – це безживність і порожнеча. Навпаки, тут присутні модні кольори і незвичайні геометричні форми, що притягують погляд. Багато абстрактних картин в інтер'єрі кімнати виконано в мінімалістичному стилі, а також:

• пейзажі;
• натюрморти;
• авторскі портрети;
• геометричні фігури тощо.

  Картина Бюст у фарбі
Картина Бюст у фарбі

Геометрія

Мабуть, наймодніші картини в інтер'єрі на сьогодні. Геометричний орнамент – це тонке втілення естетики, чіткості й смаку. Він не перенавантажує собою внутрішню обстановку в приміщенні та завжди виглядає легко. Чудово поєднується з простотою форм сучасних функціональних меблів.

Для спальні вибирають геометричні малюнки побільше, щоб очі не напружувалися від зайвої деталізації. Для кухонь і віталень більше підійде дрібний сюжет, який передає динаміку.

  Картина Геометрія
Картина Геометрія

Абстракція

Повна відсутність обмежень рамками і формами. Зараз в моді абстракція, виконана змішуванням фарб, а також золотою поталлю, яку часто використовують для декору меблів. Особливий інтерес становить техніка поєднання срібної і золотої поталі. Таке поєднання відтінків виглядає розкішно і благородно.

  Картина Фарби змішалися
Картина Фарби змішалися

Картина по фотографії

Постери дають великі можливості польоту фантазії. Тут буде з чого вибрати кожному: міський пейзаж, східний або африканський стиль, портрет, тваринний світ, авто, мото та багато іншого. Бажано при цьому, щоб сюжет не перечив призначенню приміщення.

  Картина Дівчина палить
Картина Дівчина палить
Зараз ви читаєте новину «Модні картини для інтер'єру 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути