понеділок, 11 червня 2018 10:05

Маєток зірки: Руслана Лижичко показала своє білосніжне житло
8

Фото: viva.ua

Співачка Руслана Лижичко та її чоловік Олександр Ксенофонтов живуть в ЕКО-будинку, який повністю забезпечується енергією сонця і вітру.

Уже багато років співачка пропагує здоровий спосіб життя, енергетичну незалежність, національні традиції. На терасі даху будинку знаходяться вітрогенератори, сонячні батареї і сонячні колектори.

Свій будинок, розташований у селі Лісники, за 15 км від Києва, артисти придумали самі.

На першому поверсі розташували кухню, спальню та вітальню з каміном. На другому - спортзал, танцювальний зал, дві студії звукозапису і відеостудія. В будинку також є зимовий сад і підземний басейн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "курячих лапах": чоловік змайстрував незвичний будинок на дереві

На території росте багато квітів і трав. На зеленому партері перед будинком з висоти пташиного польоту можна вгадати малюнки з молодого самшиту, висадженого в формі рун.

Музикант Стінг і його дружина Труді Стайлер продали свій пентхаус в Нью-Йорку за 50 мільйонів доларів. Покупцем стала гонконгська спадкоємиця Карен Ло, чия сім'я заснувала фірму з виготовлення соєвого молока.

Апартаменти з видом на Центральний парк виставляли минулого року за 56 мільйонів, а тепер суму знизили на 6 мільйонів. Хоча й Стінг купив їх в 2008 році за 28 мільйонів. Вони знаходиться на 16-му і 17-му поверхах висотки і займають 500 квадратних метрів.

Зараз ви читаєте новину «Маєток зірки: Руслана Лижичко показала своє білосніжне житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути