понеділок, 06 вересня 2021 02:29

Як зробити ремонт бюджетної кухні своїми силами: яскраві фото
17

Як зробити ремонт кухні своїми силами в хрущовці
Фото: remontbp.com
Як зробити ремонт кухні своїми силами в хрущовці
Як зробити ремонт кухні своїми силами в хрущовці
Як зробити ремонт кухні своїми силами в хрущовці
Як зробити ремонт кухні своїми силами в хрущовці

Щоб грамотно ремонтувати кухню, необхідно скласти план дій. Завдяки рекомендаціям дизайнерів і фахівців з ремонту, зможете вивчити і втілити певний стиль інтер'єру кухні. Також підібрати потрібні елементи дизайну інтер'єру, вибрати відповідне саме Вам колірне рішення або поєднання кольорів і відтінків.

Найбільш придатними і доступними за ціною є скромний мінімалізм, душевний прованс, модний лофт, самобутній кантрі. Для косметичного ремонту кухні можуть бути обрані не всі стандартні ремонтні процедури, а тільки їх частина з використанням недорогих матеріалів. Ви можете самостійно змінити колір кухонних шпалер за допомогою фарби і валика. Це мінімальні, але помітні зміни.

Або змінити покриття стін і стелі, по-новому оформити робочу зону кухні, можна поміняти освітлювальні прилади і меблі. Все залежить від фінансових можливостей і Ваших умінь в ремонтній справі.

Щоб самостійний ремонт кухні був швидким і якісним, необхідно чітко і грамотно продумати і спланувати кожен етап цього відповідального заходу. Найголовніше в швидкому ремонті, чітко і покроково реалізовувати задумане, попередньо обравши вільний час, коли ніхто не буде відволікати від ремонту кухонного простору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їжа синіє і на смак, як залізо: як вибрати кухонного ножа

Допоможуть популярні дизайнерські хитрощі: світлі кольори і відтінки в обробці стелі, стін і підлоги, якісне і яскраве освітлення, вибір компактної кухонних меблів. Це дозволяє реалізувати найрізноманітніші задуми за самостійним ремонту і дизайну кухні. На кухні у своєму будинку можуть бути цілі зони з місцями для приготування їжі, зберігання продуктів, робочої і обідньої зони.

Самостійний ремонт і дизайн великої кухні в будинку, безперечно, більш трудомісткий і витратний процес, але результат того вартий.

Хочете бути в тренді з дизайном квартири - робіть акцентну стіну. Вона може відрізнятись кольором, фактурою, малюнком, матеріалом та іншим. Інтер'єр виходить ефектним, але водночас не занадто активним.

У спальній кімнаті це може бути стіна за узголів'ям ліжка або, навпаки, протилежна стіна, у вітальні — стіна за диваном або навпроти, за телевізором.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити ремонт бюджетної кухні своїми силами: яскраві фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути