Ексклюзиви
вівторок, 15 червня 2021 11:28

Як оформити інтер'єр будинку з використанням картин

Прикрашати інтер'єр будинку справжніми витворами живопису - дороге рішення. Картина навіть сучасного художника може коштувати величезних грошей, не кажучи вже про старі роботі. Постери, навпаки, видаються багатьом надто дешевим, молодіжним і "недбалим" варіантом. Але є золота середина - це картини на полотні.

  Картини, створені методом друку на полотні, мають низку переваг
Картини, створені методом друку на полотні, мають низку переваг

Переваги картин, виконаних на полотнах

Картини, створені методом друку на полотні, мають такі переваги:

• найбільш наближені до справжніх мальовничим полотнам - довговічні, виглядають більш об'ємними, ніж зображення на папері;
• не вимагають посиленого догляду - достатньо видаляти пил м'якою щіткою або сухою серветкою і не розміщувати картини під прямими сонячними променями або в приміщенні, де можливі різкі перепади температур;
• можливо підібрати або замовити варіанти під будь-який стиль дизайну.

Інтернет-магазин Арт-Холст пропонує роботи, що відповідають актуальним дизайнерським трендам 2021: модульні, в скляних рамках, в стилі dream art, надруковані з фотографій. Якщо ви плануєте купити картину на полотні, виберіть її з каталогу на сайті art-holst або замовте нашим майстрам, запропонувавши свою фотографію, графічне зображення або малюнок. Вкажіть бажані розміри майбутнього полотна. Майстри компанії створять картину на полотні за вашим матеріалом.

Як прикрасити ними свій будинок

Дизайнери рекомендують:

1. Дотримуйтесь єдиного стилю. Підбирайте картини, що відповідають загальній стилістичній концепції в дизайні приміщення.

2. Правильно розташовуйте арт-об'єкти по висоті. Ідеально, якщо на рівень ваших очей припадає центр композиції. Якщо на стіні розташувалися два-три різних за розмірами зображення, для вирівнювання береться їх нижня межа.

3. Пам'ятайте, що темним тонам властиво візуально "поглинати" простір, а світлим - розширювати. На однотонній стіні чудово виглядають багатобарвні, колоритні картини, на кольоровій - виконана в спокійних, приглушених тонах, чорно-біла графіка, стилізація під старі фото.

4. Звертайте увагу на розміри. У малогабаритній квартирі - одна картина на стіну (або дві-три зовсім невеликі), інакше зображення будуть візуально "їсти" простір, роблячи кімнати менше.

5. Розумно підбирайте сюжети в залежності від функцій приміщень. У спальні не потрібні динамічні, яскраві, розбурхують полотна, в дитячій - "доросла" тематика. Навіть абстракції підходять не всім кімнатам: занадто агресивна колірна гамма може дратувати, надмірно насичена різними кольорами і відтінками - втомлювати очі.

Якщо зображення дуже подобається, але виглядає недоречним в конкретному приміщенні, а більше повісити його нікуди - вихід теж є: його можна "ховати" і "відкривати" за допомогою освітлення. Роль світла важлива: намагайтеся створити схему освітлення, вигідно підкреслює переваги картин.

Зараз ви читаєте новину «Як оформити інтер'єр будинку з використанням картин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути