пʼятниця, 21 грудня 2018 23:28

Ідеї оформлення святкового столу, які приємно вразять гостей
21

На святковому столі обов’язково мають бути присутні окремі атрибути Різдва й Нового року.
Фото: familyholiday.net

Святковий стіл на Новий рік і Різдво можна застелити традиційно скатертиною або самими лише бігунками — спеціальними серветками з тканини. Останні можуть бути індивідуальними для кожної людини або суцільними.

Пробудити дух свята й створити казкову зимову атмосферу допоможе оформлення столу в блакитно-білих тонах. Елегантності й розкоші нададуть поєднання чорного з білим і золотим. Бездоганно виглядатиме різдвяний стіл у червоному кольорі з додаванням зелених акцентів. Доречним буде також поєднання срібного й золотого, пише familyholiday.

Прикрасити святковий стіл можна композиціями з ялинкових або соснових гілок. Їх можна вставити в скляні контейнери чи навіть у звичайні банки. Підійдуть також і декоративні коробки. Голки можна присипати блискітками, помістити поміж них червоні ягоди або яблука. Вигідно доповнять такі композиції шишки, жолуді, каштани й цілі волоські горіхи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко прикрасити дім до Нового року: 5 цікавих ідей

Доречними в ролі декору на новорічному й різдвяному столі будуть свічки й шоколадні цукерки в яскравих обгортках. Виставити можна також фігурки оленів і ялинкові іграшки. Атмосферу свята створять стрічки серпантину і ялинкове намисто.

Серветки на новорічний і різдвяний стіл можна змотати у вигляді цукерок. Для цього достатньо скрутити їх трубочкою й перев'язати з обох кінців тонкими стрічками.

Раніше показали "новітні" ялинки з пластиліну й санчат. Такі були запропоновані дизайнерами для зустрічі 2018 року. Більшість із цих ялинок виконані на замовлення. Поглянувши на них, можна лише уявити, які варіанти запропонують цього року.

Зараз ви читаєте новину «Ідеї оформлення святкового столу, які приємно вразять гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути