Ексклюзиви
неділя, 09 серпня 2020 02:28

Ідеальний балкон: чим застелити підлогу для затишної атмосфери
11

Фото: dekoriko.ru

Підлога на лоджиї має бути не тільки красивою, а й практичною. Має бути стійкою до перепадів температури.

Поверхню вистилають спеціальною плівкою або покриваємо водонепроникною штукатуркою. Для теплоізоляції підійдуть мінеральна вата, пінопласт.

При наявності маленьких дефектів прийнято використовувати суміш, що самовирівнюється. Великі вади можна вирівняти за допомогою стяжки або під настил з дерева встановити лаги, які представляють собою поперечні балки з твердих порід дерева.

Грунтовка підвищує міцність підстави і сприяє кращому скріпленню його з покриттям підлоги. Для поверхні з дерева прийнято застосовувати алкидную або полістирольну ґрунтовку, бетонну основу обробляють епоксидної різновидом, завдаючи її два-три рази.

Щоб уникнути травм оптимальним варіантом буде покласти плитку з шорсткою поверхнею. Для виконання цієї роботи слід запастися наступними матеріалами:

Викладку плитки краще здійснювати від дверей або від кута, з якого можна побачити лише цілі деталі оздоблення. За допомогою шпателя розподіляємо розчин по внутрішній стороні чорнової підлоги і зворотній поверхні плитки. Відстань від однієї плитки до іншої має бути однаковим, щоб цього домогтися, встановлюємо хрестоподібні маяки. Кладемо плитку за будівельним рівнем. Закінчивши процедуру, необхідно приховати шви під шаром замазки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист від сонця: показали легкі ідеї притінення балконів

Заливна підлога 3Д - унікальне рішення, яке представляє собою безшовну поверхню з трьох частин: основа, об'ємний малюнок і заключне покриття.

Вона не боїться подряпин, стійка до вологи та міцна.

Пастельні кольори в дизайні інтер'єру створюють спокійну та стриману атмосферу. Вони завжди доречні. Хто хоче розбавити цей настрій, може додати яскраві акценти у вигляді картини чи подушок.

Для їдільні можна взяти барвисті обідні стільці. Вони надають світлій кімнаті прохолодне акцентування.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний балкон: чим застелити підлогу для затишної атмосфери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути