середа, 14 липня 2021 12:30

Фото-приклади готових робіт ремонту прихожої в хрущовці
20

Передпокій в хрущовці - особливості оформлення інтер'єру
Фото: remontbp.com
Передпокій в хрущовці - особливості оформлення інтер'єру
Передпокій в хрущовці - особливості оформлення інтер'єру
Передпокій в хрущовці - особливості оформлення інтер'єру
Передпокій в хрущовці - особливості оформлення інтер'єру

Жити у хрущовці можна комфортно. Для цього треба зробити правильний ремонт. Він не обовязково має бути дорогим, але зі смаком. Перше враження про житло складається після входження в передпокій. Про його інтер'єр часто забувають.

Ідеї ​​дизайну передпокою в хрущовці зібрали у галереї. Там кожен може підібрати варіант під себе.

Для прихожих в хрущовках характерна наявність невеликої площі, нестандартної або вузької форми. Через близьке контактування коридору з іншими кімнатами, виникає ризик потрапляння бруду з вулиці.

Вузька форма приміщення коригується за допомогою зонування різними предметами меблювання та оздоблювальними матеріалами.

У разі створення інтер'єру в передпокої нестандартної форми прийнято використовувати різні освітлювальні прилади і дзеркала. Вони прекрасно створюють ефект збільшення простору і відволікають увагу від вад форми приміщення

Для цієї кімнати підійдуть фарби, які миються. Вони на основі латексу або акрилу, оскільки вони легкі в догляді і не бояться впливу чистячих засобів.

Декоративна штукатурка має величезний вибір відтінок і структур, що дозволяє створити незвичайну атмосферу і наповнити приміщення затишком. Венеціанська штукатурка за зовнішнім виглядом нагадує мармур, виглядає оригінально.

Шпалери вважаються одним з найбільш поширених і доступних варіантів для обробки поверхонь стін, тому завжди заслуговують на окрему увагу. Бамбукові або вінілові шпалери є найбільш підходящим варіантом, бо характеризуються практичністю і довговічністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильно та практично: як вибрати килимок в передпокій

Головне правило вдалого вибору меблів для облаштування інтер'єру коридору в хрущовці - це відмова від габаритних предметів. У пріоритеті ергономічні, компактні і функціональні вироби, які не займуть багато місця і одночасно будуть прекрасно справлятися зі своїми прямими обов'язками.

Гардеробна кімната - творчість помножена на кількість одягу. Вона має бути світлою та зручною. Це не завжди розкіш та витрати. Якщо все заздалегідь спланувати, то можна зекономити.

При її проєктуванні часто виникає багато питань. Відповіді на них - далі у статті.

Зараз ви читаєте новину «Фото-приклади готових робіт ремонту прихожої в хрущовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути