середа, 10 березня 2021 16:11

Дизайнери показали свою квартиру, яка оформлена по останньою писку моди
11

Христина Бадзян і Дмитро Сорокевич показали ремонт квартири у центрі Львова
Фото: instagram.com
Христина Бадзян і Дмитро Сорокевич показали ремонт квартири у центрі Львова
Христина Бадзян і Дмитро Сорокевич показали ремонт квартири у центрі Львова
Христина Бадзян і Дмитро Сорокевич показали ремонт квартири у центрі Львова
Христина Бадзян і Дмитро Сорокевич показали ремонт квартири у центрі Львова

Львівські дизайнери Христина Бадзян і Дмитро Сорокевич створили вражаючий ремонт у квартирі в історичному центрі Львова. Цього разу помешкання перетворювали не на замовлення, а під себе. Вони є власниками помешкання.

Фото є сторінці їх дизайнерської студії в Іnstagram.

"Для нас це був челендж: довести усім і самим собі, що навіть із досить незручного, нефункціонального планування – усе одно можна отримати хороший результат. Для Львова це досить типове житло, таких квартир у місті багато. Водночас вони не користуються популярністю на ринку, а якщо хтось обирає їх, то зазвичай неграмотно опрацьовує. Ми хотіли квартиру поблизу центру міста, оскільки там більшість наших об'єктів. До того ж, офіс нашої студії також у центрі", – пояснює Христина Бадзян.

Проблему вузьких кімнат та обмеженого простору архітектори вирішували за допомогою дзеркал і мінімального використання меблів.

Останні 10 років у квартирі не було ремонту, попередні власники фактично довели її до аварійного стану. Там протікала стеля, прогнила й протікала підлога у вітальні та кухні. Дизайнери підлогу демонтували й частину дерев'яного перекриття замінили, частину – укріпили металом. Зробили нову стяжку та встановили утеплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали колір, який цього року в тренді

У помешканні провели лише часткове перепланування, більшість зон залишили на своїх місцях. Господарі переоблаштували вхід до квартири: тепер зі сходової клітки потрапити туди можна через балкон, а не через вітальню, як було раніше.

Старий вхід заблокували й із внутрішнього боку закрили гардеробною шафою. Відтак отримали трикімнатну квартиру з вітальнею, спальнею, дитячою кімнатою, окремою кухнею, окремим невеликим санвузлом і балконом (галереєю) загальною протяжністю близько 10 м.

Канадська пара відкрила домашню компанію з виготовлення крихітного розумного житла. У своєму бізнесі вони вважають за краще стабільну архітектуру й екологічне будівництво.

Любителі "крихітного життя" Гізер і Кевін Фріц почали власний бізнес - дизайн, щоб зробити свій внесок у розвиток інноваційного, екологічного та доступного житла.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери показали свою квартиру, яка оформлена по останньою писку моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути