вівторок, 16 травня 2017 10:17

Диван-трансформер рухається від легкого дотику
5

Диван-трансформер сам рухається від дотику
Фото: dezeen.com
Диван-трансформер сам рухається від дотику
Диван-трансформер сам рухається від дотику
Диван-трансформер сам рухається від дотику
Диван-трансформер сам рухається від дотику

Італійські дизайнерські фірми Карло Ратті і Oпендот створили диван Lift-Bit, який сам рухається. Він є модульним із вбудованою системою, яка плавно перетворює диван на в крісло, шезлонг, ліжко, кімната відпочинку, і безліч інших конфігурацій.

Вони бувають в чотирьох кольорах: бірюзовий, жовтий, червоний і синій. Складаються з кількох м'яких табуреток, які можуть підніматися в двічі вище або опуститися до половини решти табуретів. Наприклад, щоб зробити дивану зручну спинку. І при цьому не потрібно нічого тягнути і рухати. Досить просто провести рукою по тканині. Адже кожен модуль забезпечений системою сенсорів. І як тільки відчує дотик, почне підніматися або опускатися.

"Lift-Bit дає можливість безліч разів змінювати дизайн кімнати. Раніше ми не могли навіть уявити собі меблі, які пристосовуються до потреби людини, а не навпаки: вітальня, з урахуванням простору, формують для його жителів потреб, характерів і бажань", - сказав професор Карло Ратті з Массачусетського технологічного інституту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 меблів-трансформерів, які економлять простір кімнати

Ця софа-трансформер не просто оригінальна на вигляд, але функціональна. Завдяки ідеї використовувати окремі пуфики-модулі, з Lift-Bit можна зібрати зручний диван, ліжко, барикаду для дитячих ігор або просто залишити окремі пуфики-сидіння, якщо прийшли гості.

Диван на сайті можна замовити за $ 460.

Зараз ви читаєте новину «Диван-трансформер рухається від легкого дотику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути