понеділок, 30 січня 2017 12:21

Дім оформили зсередини архітектурним бетоном
10

Фото: ladnydom.pl

Застосування сучасного винаходу - архітектурного бетону у інтер'єрі дозволяє зробити його не тільки суворим на вигляд, а і комфортним. Сірі фарби додали вишуканості будинку у Любліні, проект якого розробила одна із місцевих студій. Його світлини публікує ladnydom.pl.

"У приміщенні панує сірий, індустріальний та одночасно футуристичний вигляд", - описують дім автори польського часопису.

Контраст у такому приміщенні створює м'яка софа сміливого блакитного кольору. Деталі освітлення виконані у стилі мінімалізму. Вони грають з холодними матеріалами - склом та металом. Помірність у виборі деталей створює ультрасучасний та привабливий вигляд.

Архітектурний задум полягає на тому, що у приміщенні існують плавні переходи між холом, кухнею та місцем відпочинку. Також існують певні акценти, характерні для кожної зони приміщення - у коридорі основним є колір сірого бетону, в кухні білий, а у місці вітальні переважає чорний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як будинок оформити в дерев'яному силі

Важливе місце в стилістиці приміщення займає різнорідність форм та фактур - вжито кілька видів освітлення, м'які тканини поруч з суворими матеріалами та криві на фоні прямих ліній. Такий інтер'єр не нудний.

Софа у домі низька. Це відкриває вид на біокамін, який дає затишку оселі. В кухні вбудовано шафи лише на підлозі - це створює візуальне відчуття ширшого простору. Ванну запроектували у вигляді сірого бетонного куба. Всередині вона біла, гармонічної форми.

Зараз ви читаєте новину «Дім оформили зсередини архітектурним бетоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути