Ексклюзиви
пʼятниця, 09 жовтня 2020 16:35

Дім на колесах: показали вражаюче житло з усіма зручностями
9

Фото: homedit.com

Будинки на колесах займають мало місця, але одночасно є практичними. Завдяки унікальним підходам до облаштування, вони зручні для життя.

Про це пише Нomedit.

Головною відмінною рисою є основа на колесах, яка дозволяє власникові перевезти весь будинок на нове місце. Так можна вибрати, де прокидатися щоранку.

У цьому крихітному будинку є два окремі входи, обидва з одного боку. Незважаючи на те, що простір дуже компактний, він насправді не здається захаращеним.

Основна зона - це поєднання між житловою площею та кухнею, обидві досить просторі. Тут є зона вітальні та кухня з повнорозмірними приладами з нержавіючої сталі, мийкою у фермі та дерев'яними стільницями.

Для відпочинку облаштували затишний куточок для читання біля вікна, де є місце для зберігання під лавкою. Інша зона - спальня, розміщена повз ванну кімнату, з двоспальним ліжком та просторою гардеробною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осіння розкіш: показали будинок, з якого не хочеться виходити

Ванна кімната простора і розміщена повз кухню. Має стильну чорно-білу кахельну підлогу. Тут є душ, туалетний столик і куток з пральною машиною та сушаркою. Всі ці елементи перетворюють крихітний будинок на колесах набагато більшим, ніж це здається відразу.

В Індонезії звели дивовижний будинок. Він навколо оточений райським садом. Будинок структурований на три секції. В одній розташований паркінг, головний вхід, вітальня з телевізором та кімната для гостей. В іншій - їдальня, кухня, пральня та спальні.

Третя частина будинку - це три спальні та стильна ванна кімната з видом на оазис.

Зараз ви читаєте новину «Дім на колесах: показали вражаюче житло з усіма зручностями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути