субота, 12 жовтня 2019 23:28

Дитячі садки та нічні клуби: показали дивовижні перетворення церков
9

Фото: bigpikcha.ru

Зараз стало модно перетворювати церкви у будівлі іншого призначення. Завдяки цьому їх реконструюють і захищають від занепаду.

Це можуть бути житлові будинки, магазини, дитячі садки і нічні клуби.

1. Наприклад, австралійська архітектурна студія Bagnato Architects перетворила англіканську церкву XIX століття в сучасний маєток. Зовні фасад залишився без змін. У будинку тепер є простора вітальня, 5 спалень з ванними кімнатами, кухня, їдальня і фітнес-зал.

Глухі стіни з боку двору були замінені на величезні скляні панелі.

2. У Німеччині храм Святого Себастьяна, побудований в 1962 році, переробили у дитячий садок. Там встановили сонячні батареї, енергоефективне обладнання, щоб підтримувати комфортний мікроклімат в колишній церкві.

3. У Голландії домініканський костел використовують як архів, склад або стоянка для велосипедів. Потім він був реконструйований в книжковий магазин.

4. У Лондоні з церкви зробили просторий пентхаус. Архітектори компанії Gianna Camilotti Interiors створили сучасний дизайн житлових просторів. Але залишили дерев'яні балки, що додають інтер'єру унікальне звучання.

5. У церкві XIX століття в Денвері у церкві замість релігійних служб проходять концерти і дискотеки. Клуб The Church є популярним місцем для завзятих клаберів. Хороша акустика тільки покращує звучання музики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подалі від людей і метушні: показали найусамітненіші будинки світу

Британська компанія Koto Designs представила модульний будинок, на спорудження якого йде не більше ніж 2 тижні. Загальна площа його становить 46 квадратних метрів. Усередині облаштована ванна, кухня, спальня й простора вітальня. Передбачено безліч місця для зберігання особистих речей.

Зараз ви читаєте новину «Дитячі садки та нічні клуби: показали дивовижні перетворення церков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути