понеділок, 27 квітня 2020 14:11

Дешево та зручно: порадили оригінальні варіанти сходів
19

Фото: his.ua

Для зручності та надійності, до сходів кріплять поручні або перила. Вони розрізняються по конструкції, матеріалу виготовлення та дизайну. Також вироби розрізняються за формою і способом кріплення. Перш ніж проектувати кімнату, слід ознайомитися з різними видами поручнів і вивчити їх плюси і мінуси.

Перила - невід'ємна частина зручним і безпечним сходи. А ще - це благодатне поле для креативних експериментів.

У сучасних інтер'єрах застосовують пристінні або ж настінні поручні. Такі елементи дуже зручні, практичні і виглядають стильно. Відмінність таких поручнів від традиційних в тому, що вони не залежать від того, чи є сходовий марш. Елемент може використовуватися автономно. Вони будуть виглдати оригінально, якщо відійти від стандартів і використовувати незвичайні матеріали. Детальніше у галереї.

Щоб конструкція була досить жорсткою, потрібно мінімально три точки кріплення. Забороняється встановлювати огорожу на двох стійках. Вібраційні навантаження знизять рівень безпеки і надійності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлога на кухню: практичні варіанти з довговічних матеріалів

Найбільш популярні варіанти сходових перил:

дерев'яні;

металеві;

ковані;

скляні;

з ПВХ;

бетонні.

В інтер'єрі важливі усі деталі. Не тільки поручні, а й стіни в кімнаті. Дизайнери радять покривати стіни не тільки фарбами, а й шпалерами. Для зручності вибирати із полімерним покриттям. Вони стійкі до усіх видів пошкоджень і легкі в очищенні.

Крім величезної кількості відтінків, виробники пропонують також сміливі принти і фактури - імітація бетону, ефект зістареної стіни.

Зараз ви читаєте новину «Дешево та зручно: порадили оригінальні варіанти сходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути