понеділок, 29 жовтня 2018 17:19

Будинок вражає незвичайним плануванням і приголомшливим видом на озеро
15

Будинок виставили на продаж за 40 мільйонів доларів.
Фото: dzarchitect.com
Будинок виставили на продаж за 40 мільйонів доларів.
Будинок виставили на продаж за 40 мільйонів доларів.
Будинок виставили на продаж за 40 мільйонів доларів.
Будинок виставили на продаж за 40 мільйонів доларів.

В американському штаті Невада поруч із озером Тахо спорудили 4-поверховий будинок у стилі модернізму. Автором незвичайного проекту є американська архітектурна компанія Mark Dziewulski Architect.

Спорудили будинок прямо на скелі. Загальна площа його становить 740 квадратних метрів. На 1-у поверсі там розташовані 2 кімнати для гостей і зимовий сад. На 2-ому зроблено бібліотеку, хазяйські спальню й ванну. На 3-ому поверсі облаштовано вітальню, кухню з терасою й столову. 4-ий відвели виключно під сходову вежу, з якої можна насолоджуватися розкішним пейзажем. Родзинки дому надає його незвичайна форма й наявність панорамних французьких вікон, з яких відкривається неймовірний вид на озеро й гірську місцевість. Пише розважальний ресурс beautifullife.info.

У лівому крилі будинку на рівні першого поверху облаштовано пральню, на рівні 2-го — тренажерну залу й домашній SPA-салон. На рівень вище зроблено гостьові апартаменти, а на самому верху — гараж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відвідувачам пропонують пожити у прозорій сосновій шишці

Нині будинок продають майже за $40 млн. Знаходиться він неподалік від популярного лижного курорту Diamond Peak Ski Resort.

Раніше показали трикутний мікро-будинок, у якому поміщається все необхідне. Споруда є 2-поверховою. За потреби її можна збирати й розбирати. Загальну площу має 40 квадратних метрів. Основу конструкції становлять газобетонні блоки й сталеві труби.

Зараз ви читаєте новину «Будинок вражає незвичайним плануванням і приголомшливим видом на озеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути