середа, 22 квітня 2020 13:20

Яскрава ванна: ідеї підбору оригінальної плитки
12

Фото: happymodern.ru

Під час ремонту ванни можна експериментувати з кольором. Хоча це й кімната для релаксу, її можна оформити яскраво.

У каталогах з дизайну 2020 року декоратори радять звернути увагу нас яскраву плитку. Вона може бути великих та дрібних розмірів.

Щоб не жаліти потім про оформлення ванни, варто точно визначитися із загальним стилем. Для цього треба правильно оцінити розміри кімнати. Адже вертикально розташована плитка візуально збільшить висоту, горизонтальна - ширину.

Білосніжна ванна виглядає дуже ефектно на тлі чорної плитки. Це створює оригінальний стриманий інтер'єр, а теплі відтінки бадьорять.

Якщо ви звикли швидко приймати душ і бігти у справах, варто вибирати жовті, помаранчеві, а то і червоні тони. А для повного відновлення вам ніщо не замінить теплу ароматну ванну, повної релаксації посприяють тільки холодні відтінки синього, зелені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскрава ванна: як вибрати вражаючі світильники

Аскетична ванна обходиться дешевше інших варіантів і не захаращена зайвими речами. Це створює відчуття легкості і широти простору. Вона добре підійде любителям мінімалізму і людям, прихильним до ідеального порядку.

Сьогодні дизайнери відходять від вже звичної білої стелі. При створенні інтер'єрів в хід йдуть оригінальні мотиви і елементи. Стеля може бути різьблена, тканинна або з геометрих фігур. Таке вирішення доречне, щоб не вирівнювати поверхню стелі. Чого не вийде уникнути при фарбуванні.

Зараз ви читаєте новину «Яскрава ванна: ідеї підбору оригінальної плитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути