вівторок, 03 березня 2020 02:28

Яскрава буденність: показали вражаючі інтер'єри кухні
16

Стиль кітч в інтер'єрі хороший тим, що доступний кожному. Для оформлення кімнат свого житла в цьому стилі, не потрібно володіти якимось особливим смаком, художнім чуттям, великим бюджетом і багажем дизайнерського досвіду.

Основна ідея стилю - протиставлення всього класичного, художнього, раціонального і буденного.

Всі "складні" стилі, кітч як би висміює, будучи своєрідним шаржем. Він одягає інтер'єр в яскраві фарби і поєднує непоєднувані елементи декору. Але на колірній палітрі і декорі справа не закінчується, досить незвичайними можуть бути і предмети меблів, і планування приміщення в цілому.

Поєднувати кардинально різні елементи воліють люди творчі, яким властива фантазія і неприйнятні стереотипи. Любить кітч і молоде покоління, схильне кидати виклик суспільству і йти наперекір суворим правилам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніший колір року: як виглядає в оформленні кухні

Оскільки стиль кітч в інтер'єрі принципово не має строгих правил, слід покладатися на власні переваги у виборі кольорів оформлення, матеріалів, предметів меблів і декору. Для того щоб зрозуміти як може виглядати ваш інтер'єр, в цьому стилі, варто ознайомитися з готовими прикладами.

Щоб вийти за рамки буденності в оформленні кухні, ожна оформити її у стилі лофт. Попри скептицизм багатьох людей, він підходить не тільки холостякам. Кухня-лофт стильна, витримана та гармонійна.

Її обставляють не тільки темними кольорами, а й білими та яскравими. Проте додають темні елементи та цегляну стіну.

Зараз ви читаєте новину «Яскрава буденність: показали вражаючі інтер'єри кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути