середа, 12 лютого 2020 11:47

Як вибрати душову систему від vannaja.kiev.ua: основні принципи та поради

Як вибрати душову систему від vannaja.kiev.ua: основні принципи та поради
Один з головних критеріїв вибору душової системи - це матеріал її виготовлення

Ремонт у ванній кімнаті - відмінний час, щоб задуматися про зміну або модернізацію сантехніки. Головне тут визначитися з потрібним функціоналом і продумати принцип розташування сантехнічних приладів. В цьому випадку користування ними буде зручним.

Душова система - це те, що знадобиться вам незалежно від того, чи плануєте ви встановлювати душову кабіну або ванну. Як вибрати кращу душову систему? Пропонуємо перелік найважливіших критеріїв, які допоможуть визначитися в цій непростій справі.

Особливості пристрою душових систем

Як правило, будь-яка душова система складається з таких конструктивних елементів:

верхній душ - досить велика лійка, яка монтується до стелі або спеціального душового шлангу, що кріпиться на стіні;
• ручний душ - класичний варіант невеликої лійки зі знімним шлангом, зручний тим, що дозволяє самостійно змінювати положення і напрямок потоку води;
• змішувач - вентиль або важіль, що регулює натиск і температуру води.

На що звернути увагу при виборі душової системи?

Один з головних критеріїв вибору душової системи - це матеріал її виготовлення. В інтернет-магазині vannaja.kiev.ua ви можете знайти такі варіанти:

пластикові душові системи - найдешевший, але і найнедовговічніший варіант, що надає великий простір для втілення різних дизайнерських ідей;
сталеві з антикорозійним покриттям - міцний, довговічний і дуже надійний варіант за прийнятною ціною, що відповідає якості;
з нержавіючої сталі і латуні - найбільш дорогі варіанти матеріалів для душових систем, здатні прослужити до 15 років, мають лише один суттєвий недолік - велика вага.

Шланги як правило виготовляють з литої гуми або гнучкої пластикової трубки, покритої шаром металу. Їх часто роблять багатошаровими, щоб мінімізувати ймовірність заломів, і знімними, щоб не доводилося разом з лійками міняти і самі душові панелі.

Додаткові можливості душових систем

Більшість сучасних моделей, представлених в сантехнічних магазинах, надають користувачеві ряд додаткових функцій, які роблять використання простішим і приємнішим. Серед них особливо популярні відображення температури води на цифровому дисплеї, підсвічування для верхнього душа, кілька режимів подачі води в ручний лійці, функція економної витрати води і т. д. Додаткові функції впливають на вартість, однак і зручності стає більше.

Сподіваємося, що ці поради допоможуть вам визначитися з тим, яка душова система буде ідеальною саме для вас. У будь-якому випадку, в першу чергу засновуйте вибір на своїх очікуваннях, функціоналі і фінансових можливостях.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати душову систему від vannaja.kiev.ua: основні принципи та поради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути