четвер, 25 жовтня 2018 23:28

7 оригінальних ідей оживити бляклу вітальню
7

Сіра вітальня цікавіше виглядає з правильними акцентами
Фото: idealhome.co.uk
Сіра вітальня цікавіше виглядає з правильними акцентами
Сіра вітальня цікавіше виглядає з правильними акцентами
Сіра вітальня цікавіше виглядає з правильними акцентами
Сіра вітальня цікавіше виглядає з правильними акцентами

Сірий колір є одночасно щоденним та вишуканим. Оформлення кімнати в таких відтінках виглядає не нудним.

Про це пише Іdealhome.

Універсальність сірого робить його таким популярним. Щоб додати до практичності ще й унікальність, варто скористатися одним з цих варіантів. Вони показують безліч можливостей цього декоративного відтінку.

За допомогою певних родзинок, такий інтерєр може бути спокійним або яскравим, живим та енергійним.

1. Додати кольору

Сірий сам по собі може здатися бляклим. Розбавити його можуть синій диван, жовте крісло, рожевий килим та червона лампа. Але з цими аксесуарами треба бути обережними, тому потрібно вибрати якісь один.

2. Об'єднати кольори

Сірий дизайн стильно виглядає з мідними аксесуарами. Золото під рожево-золотим приємним способом додавання блиску, робить його теплим і привабливим. Якщо ви не хочете йти сірим кольором, подумайте про створення комбінації сірий з рожевим кольором.

3. Яскраві акценти

Використовувати трохи яскравого кольору, щоб зробити кімнату більш цікавою. Нейтральність сірого налаштовує на те, щоб поєднувати його з будь-якими іншими квітами.

Сірий - ідеальний і благородний фон для інших квітів, наприклад, в нашому прикладі він підкреслює соковитість синьо-блакитного відтінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальність вражає: створили будинок у формі гігантського вулика

4. Сірий на сірому

Монохром часто є ключем до створення привабливих елегантних інтер'єрів, плюс цей прийом захищає від колористичних помилок. Виберіть декілька відтінків сірого, що відрізняються один від одного, і пофарбуйте з їх допомогою ділянки стіни і додаткові деталі (молдинги, полки, гачки) - це дозволить створити багатогранну і в той же час стриману обстановку.

5. Створити драматичний акцент

Будь-який передпокій виграє від ефектної картини і розкішного світильника. Поєднувати краще старе і нове, вінтаж та модерн, щоб отримати в результаті виразну еклектику.

6. Розбавити принтом

Включення додаткового кольору і геометричних візерунків, зробить вітальнюй цікавішою. Не обов'язково використовувати шпалери для всіх стін. Іноді досить невеликої ділянки, щоб інтер'єр заграв, наприклад, створіть акцентну стіну, обробіть прінтованнимі шпалерами нішу або задню стінку полиць і шаф.

7. Поєднувати з різними матеріалами

Можна зробити ставку не на кольори, а матеріали. Вибрати меблі, зроблені з одного виду дерева або подібного тону. Особливо свіжо виглядає світле дерево теплого відтінку з синюватим сірим тоном стін.

Зараз ви читаєте новину «7 оригінальних ідей оживити бляклу вітальню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути