Ексклюзиви
четвер, 30 листопада 2017 15:38

5 способів виготовлення новорічних виробів своїми руками

Автор: repeatcrafterme.com
  Кумедні сніговики роблять зі шкарпеток
Кумедні сніговики роблять зі шкарпеток

До Нового року замало прикрасити ялинку чи завісити дім гірляндами. Можна зробити оригінальні прикраси чи подарунки для своїх рідних та друзів. Ці прості майстер-класи допоможуть виготовити новорічні вироби своїми руками з підручних матеріалів.

Сніговик зі шкарпеток

Білі сніговики робляться зі звичайних трикотажних шкарпеток білого кольору. Ще знадобиться синтепух або вата чи голофайбер. З фетру потрібно зробити елементи одягу сніговичка. Замість очей пришити бісер. Знадобиться: клей, ножиці, білі нитки, голка.

Ялинкові іграшки з шишок

Шишки додають у різдвяні вінки, композиції зі свічками, покривають блискітками і вішають на ялинку,. Це можна зробити навіть з маленькою дитиною.

Знадобиться: шишки сосни і ялини, біла акрилова фарба, сіль або цукор, золота фарба в балончику, нитка-шпагат, стрічки різних кольорів для бантиків, губка, пластикова тарілка, клей.

Ялинка своїми руками

Виріб ялинка виготовляється з паперу і ниток. Знадобиться: лист щільного картону, ножиці, олівець, лінійка, малярний скотч, клей, вода, пластиковий стакан на 0,5 л, в'язальні нитки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівське Різдво: як казково прикрасили палац Єлизавети ІІ

Вироби своїми руками з фетру

З яскравих клаптиків тканини можна пошити кумедні фігурки сніговичка, різдвяну шкарпетку, сніжинки, шапку Санти, оленятка Ральфа. Знадобиться: фетр різних кольорів, наповнювач (вата, синтепух), нитки, бісер, клейовий пістолет.

"Снігова куля" своїми руками

Чарівна куля з блискітками - один з найкрасивіших елементів новорічного декору. Знадобиться: банка для спецій або з-під дитячого харчування, фігурка ангела (можна взяти іграшки з "Кіндер сюрпризу"), гліцерин, дистильована вода, блискітки, клей швидкого висихання, клейовий пістолет, мереживо для декору, пластилін.

Зараз ви читаєте новину «5 способів виготовлення новорічних виробів своїми руками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути