Ексклюзиви
пʼятниця, 23 квітня 2021 09:16

5 обов'язкових пунктів, з яких варто почати ремонт
13

Дизайнери порадили з чого починати ремонт
Фото: instagram.com
Дизайнери порадили з чого починати ремонт
Дизайнери порадили з чого починати ремонт
Дизайнери порадили з чого починати ремонт
Дизайнери порадили з чого починати ремонт

Успіх ремонту залежить від того чи почали його правильного. Треба бути в курсі новинок і робочих моментів. Щоб знати з чого почати ремонт, варто прислухатися до поради від дизайнерів. Так ви нічого не пропустите, а процес ремонту буде приємним.

Про це написали на сторінці Інстаграм

1. Демонтаж

Можна розширювати дверні прорізи. Комфортна ширина 90 см, для санвузлів досить 80 см. Аабо ж об'єднувати балкон з житловим приміщенням. Про це треба проконсультуватися з архітектором.

2. Вікна і двері

Якщо двері прихованого монтажу, то коробка вбудовується в стіну. Також часто вхідні двері теж потрібно замінювати для більшої безпеки будинку. Зараз існують електронні системи безпеки, що блокують двері автоматично через кілька секунд після закриття. Таку систему можна встановлювати і на вікна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди в інтер'єрі 2021 року: як не помилитися з ремонтом кухні

3. Сантехніка

При виборі встановлення інсталяції для унітазу або змішувачів прихованого монтажу, врахуйте нарощування стіни для цього. Для унітазу найчастіше - 20 см, а для змішувачів - 15 см.

4. Стеля

Враховуйте, наскільки опущена стеля в готовому вигляді, щоб замовлена шафа помістилася по висоті. Якщо плануєте прихований, то для нього потрібно залишити нішу 15 - 20 см.

5. Підлога

Якщо є стик двох покриттів, то це треба врахувати ще на початку ремонтних робіт, щоб запобігти встановленню порогів між різними рівнями покриттів. Найчастіше таке трапляється на стику керамограніта ванній і ламінату в коридорі.

Також в кухні рекомендуємо встановити керамограніт на мокру зону, щоб ламінат або паркетна дошка не втратили свого первинного вигляду, адже волога погано впливає на ці покриття.

Інтер'єр передпокою створює враження про всю квартину. Зараз модном є оздоблення за допомогою цегельної кладки або матеріалів, її імітують. Таке рішення дозволяє створити дивовижну атмосферу і задає настрій всьому приміщенню.

Це також додаткове утеплення стін і шумоізоляція. За ним просто доглядати, протерши вологою серветкою від забруднень.

Зараз ви читаєте новину «5 обов'язкових пунктів, з яких варто почати ремонт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути