субота, 28 жовтня 2017 16:47

5 моторошних історій про Геловін

5 моторошних історій про Геловін
У Геловін трапляється багато моторошнього. Фото: Hays Post

У світі існує багато міських легенд про Геловін.

1. У багатьох місцях розповідають про людей, які роздають дітям отруєні солодощі. Хлопчик із Техасу Тімоті О'Браєн отримав цукерку з цианідом, отруївся і помер. У його батька був поліс страхування життя. Його звинуватили у вбивстві з метою отримати гроші. Рональд мав великі борги.Суд вирішив, що батько використав міську легенду, щоб приховати смерть сина. Його засудили до смертної кари через ін'єкцію.

2. Існує легенда, що на Хеловін сатаністи проносять у жертву чорних котів. Це ніколи не було доведено. Але деякі притулки для тварин забороняють видавати котів незадовго до Геловіна.

3. Відвідувачі будинку з привидами "Creepyworld" в Сент-Луїсі, США виявили у ванній людину, що висіла в зашморгу. Спершу подумали, що це декорація. Виявилося, що підліток-доброволець для чогось забрався на ванну і заплутався в петлі. Пролежав у комі 3 дні. Після опритомнення він не пам'ятав, що сталося того дня. Єдиними доказами, які знайшла поліція, були відбитки ніг у ванній і подряпини на стінах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три оригінальні страви на Геловін із фаршированих монстрів

4. У 70-ті роки дітям на Хеловін почали роздавати тимчасові тату. З'явилася легенда, що до тату додають наркотик LSD. Він потрапляє в кров через шкіру. Спочатку тату з наркотиком називали Blue Star. Потім казали, що на них зображений Барт Сімпсон, Супермен і Міккі Маус.

5. Розповідають, що в одному місті листоноша за кілька днів після Геловіну знайшов на ганку одного з будинків труп. Подумав, що це реалістична декорація. Виявилося, що чоловік помер від серцевого нападу. Родина померлого обурювалась, що листоноша не допоміг йому.

Перші згадки про святкування Геловіну сягають ХVI століття. Його прообразом є язичницьке кельтське свято Самайн. У 19-20 століттях свято Самайн відмирає, але на його місце приходить християнський День усіх святих. Святкують 31 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «5 моторошних історій про Геловін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути