четвер, 30 липня 2015 15:00

Назара Костенка батьки розшукують близько місяця

Понад три тижні тому зник 19-річний Назар Костенко із Черкас. Хлопець сказав батькам, що поїхав у Рівне на зустріч зі своїм товаришем-америкацем. Але той запевняє, що вони не бачилися і навіть гадки немає, де може бути Назар.

  Назар КОСТЕНКО
Назар КОСТЕНКО

"Назар щоліта зустрічається з поліцейським з Америки, вони вже давно спілкуються через соцмережі. Мені племінниця каже, може подався в АТО. Коли був Майдан, він туди їздив разів три, без мого відома. Я був в ворожки, каже, що Назар живий. Тиждень тому в мене був передінфарктний стан. Якщо його хтось побачить чи знає, де він, прошу передати, що ми чекаємо його додому", - розповів Gazeta.ua батько 66-річний Анатолій Якович.

Мати хлопця Світлана Басок розповідає, що востаннє Назара бачили у Києві на залізничному вокзалі.
"Я сина відпустила на тиждень. В ніч на 6 липня його телефон був ще ввімкнений, але не відповідав. Напередодні Назара в Києві на вокзалі випадково зустріли однокласники, які їхали в Карпати. Він скоріше всього приїхав звідти. А тиждень тому його в Черкасах зустрів знайомий оперативник. Назар сказав йому, що в нього все гаразд, їде до мене в Червону Слободу. Міліціонер пізніше зв'язався з колегами, а ті йому сказали, що він досі в розшуку. Назар взагалі-то полюбляє подорожувати на велосипеді, інколи їздив і на 400 км від Черкас. Але завжди попереджав. Як мати, я не відчуваю, що з ним щось трапилося. Але хвилююся, де він ночує, з ким спілкується, страшно, щоб не потрапив під не хороший вплив", - сказала Світлана Миколаївна.

Будь-яку інформацію про Назара Костенка прохання передавати батькам. Телефон матері Світлани Миколаївни – 063-271-01-76 або 098-426-52-85, батька Анатолія Яковича – 097-593-13-14.

Зараз ви читаєте новину «Назара Костенка батьки розшукують близько місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1262
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути