середа, 30 листопада 2016 15:42

У День сексу запускають в небо кольорові презервативи

У День сексу запускають в небо кольорові презервативи
Фото: poltava.depo.ua

Сьогодні, 30 листопада відзначається Міжнародний день сексу. Хоча це не є офіційним святом, багато хто його залюбки святкує. Традиція відзначати цей день зародилася в Амстердамі - ​​місті червоних ліхтарів. Там проходять паради та виступи, які пропагують безпечний секс, людям роздають листівки і презервативи. Різнокольорові презервативи потім надувають і запускають в небо.

Древній Рим

Про День сексу є згадки в літописах стародавнього Риму. Починаючи з 24 листопада (що в новому стилі відповідає 30 листопада) римляни проводили врумаліі - свято родючості, присвячені самому сексуально активного божеству стародавнього світу - Сатурну.

У цей день проходили карнавальні ходи і танці. Ряджені імітували збір врожаю і здійснювали "дії, спрямовані на підвищення родючості землі і всієї природи".

У Японії

У Японії досі відкрито поклоняються фалоса. Святкування доводиться також на день родючості. На багатолюдну вулицю виносять величезний фалос (до 2,5 метра) і проносять його серед натовпу. Дотик до символічного фалоса дає чоловікам силу, а жінкам можливість зачати здорове потомство. Також у жителів сходу є свято, присвячене вагіні.

Латинська Америка

Від загального руху святкування Дня сексу 30 листопада відмовилися лише жителі Чилі. Вони винайшли свій персональний свято і офіційно узаконили його.

Як пишуть чилійські газети, "В столиці Чилі Сантьяго тепер буде проводитися День сексу і порнографії. 18 січня в борделях, секс-шопах і кінотеатрах ціни будуть знижені в два рази. Ідея відсвяткувати цей день прийшла в голову Леонардо Баррера, який заявив в інтерв'ю: "Я сподіваюся, що це свято посприяє терпимості і поваги по відношенню до різних сексуальних практик. Якщо хтось захоче прийти голим, це буде прекрасно. Якщо хтось захоче зайнятися з ким-небудь сексом, це буде чудово. Люди повинні спробувати все зі своєї плоттю. Це головна ідея свята".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 критерії по яких жінки мають вибирати протизаплідні таблетки

Європа

У Нідерландах був вперше проведений День сексу - так вони ще і вирішили розтягнути його на довше.

Цьому сприяла фінансова криза. І за День сексу заступилися господарі і завсідники численних європейських борделів, де проституція легалізована. Вони навіть для постійних клієнтів навіть оформили систему знижок і дисконтів.

Статистика стверджує, що греки займаються сексом частіше, ніж жителі інших країн

Зараз ви читаєте новину «У День сексу запускають в небо кольорові презервативи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути