вівторок, 18 квітня 2017 11:03

Ситний сніданок допомагає схуднути - дієтологи

Автор: Sites@PSU
  Людина, яка регулярно снідає, менше схильна до стресів і має міцніший імунітет
Людина, яка регулярно снідає, менше схильна до стресів і має міцніший імунітет

Сніданок – це ваш заряд енергії на весь день. Багато хто, пропускаючи сніданок або замінюючи його на каву, навіть не підозрюють, які наслідки для організму можуть бути. Пише "24канал".

Сніданок – найважливіша їжа дня, тому відкладати його, бо організм ще не прокинувся – повна нісенітниця, вважають дієтологи.

Якщо ви вже кілька років поспіль не снідаєте, то одразу їсти зранку велику тарілку каші буде складно. Спробуйте почати з маленького: фрукти з йогуртом чи мюслі з молоком.

Коли ви із самого ранку отримуєте необхідну "дозаправку", всі функції організму починають працювати, як годинник. Виробляється достатня кількість енергії як для фізичної активності, так і для розумової діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 продуктів, якими не можна заїдати алкоголь

Окрім того, ситний сніданок допомагає людям втрачати вагу. Оскільки він вбереже вас від переїдань ввечері чи навіть вночі.

Прийом їжі вранці не тільки допомагає краще запам'ятовувати інформацію і концентруватися, але й підвищує працездатність людини порівняно з людьми, які "снідають" кавою.

Людина, яка регулярно снідає, менше схильна до стресів і має міцніший імунітет у порівнянні з тими, хто пропускає цей прийом їжі. При цьому сніданок повинен становити близько 25% вашого щоденного раціону.

Зараз ви читаєте новину «Ситний сніданок допомагає схуднути - дієтологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути