середа, 18 квітня 2018 10:23

Пластичні хірурги назвали модну форму жіночих грудей

Пластичні хірурги назвали модну форму жіночих грудей
Ефект зміни форми сосків тримається два роки Фото: ukr.media

Дизайнерські соски стали модним трендом цього року. Вони користуються більшою популярністю, ніж збільшення грудей. Вартість процедури коштує від 700 доларів.

Про це пише NYPost

Норман Роув, нью-йоркський пластичний хірург, розповідає, що все більше клієнток звертаються до нього з проханням зробити їм "дизайнерські соски", які добре видно з-під одягу.

Тенденція "тюнінгувати" соски виникла на Заході в останні півроку і ближче до літа досягла свого максимуму. Її причиною стала мода носити прозорий верх або одяг з тонких матеріалів без бюстгальтера, щоб було видно соски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 продуктів для яскравих відчуттів під час сексу

Така процедура значно простіша, ніж стандартна маммопластика. Медики роблять ареоли симетричними,підганяють їх під один розмір. Після цього коригується колір сосків: щоб зробити ареоли світліше, в хід йде лазер, а якщо потрібно темніше - то татуаж.

Хірург моделює соски і робить їх більш опуклими за допомогою ін'єкцій філерів. Ефект від введення філерів триватиме не менше двох років.

Кава підвищує енергію і допомагає схуднути. Стимулює процес вироблення організмом тепла для підтримки постійної температури тіла. Завдяки цьому спалюється більше жиру. Кава містить хлорогенову кислоту, яка уповільнює поглинання вуглеводів і розщеплює жир.

Дієтолог Сара Фловерс каже, що не варто зловживати кавою. Організм може виробити імунітет. Достатньо однієї або двох чашок щоранку. Завдяки цьому підвищиться метаболізм.

Зараз ви читаєте новину «Пластичні хірурги назвали модну форму жіночих грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути